1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Erol Eraslanoğlu yeniden Gölbaşı Belediyesi'nde
Erol Eraslanoğlu yeniden Gölbaşı Belediyesi'nde

Erol Eraslanoğlu yeniden Gölbaşı Belediyesi'nde

Mustafa Tuna döneminde ABB daire başkanlığı görevini yürüten başarılı bürokrat Erol Eraslanoğlu  Gölbaşı Belediyesi'ne  Başkan Yardımcısı olarak yeniden döndü.

A+A-

Mustafa Tuna döneminde Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Daire Başkanılığı görevini yürüten Gölbaşı’nın başarılı bürokratlarından Erol Eraslanoğlu   Gölbaşı Belediyesi'ne  Başkan Yardımcısı olarak yeniden döndü.

Abdulnasır Haşlak döneminde yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren ve Gölbaşı Belediyesi’nin kurumsal bir kimlik kazanmasında büyük rol oynayan Erol Eraslanoğlu, yeniden Gölbaşı Belediyesi'nde görev aldı. 

2009 seçimlerinin ardından Sincan Belediyesi’nde Plan ve Proje Müdürü olarak görev alan ve başarılarını Sincan’da da devam ettiren Erol Eraslanoğlu Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Daire Başkanlığına atanmıştı. 

Eraslanoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in de onayı ile Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 

İLİŞİĞİNİ KESTİ YENİ GÖREVİNE RESMEN BAŞLADI

Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Erol Eraslanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilişiğini keserek yeni görevine başladı.

SON GASTE olarak Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Erol Eraslanoğlu'nu tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

Bu haber toplam 8375 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.