1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ersin Pehlivan mazbatasını aldı
Ersin Pehlivan mazbatasını aldı

Ersin Pehlivan mazbatasını aldı

MHP İlçe Teşkilatı merkezinde yapılan basın açıklaması ile Ersin Pehlivan’ın yeni ilçe başkanı olarak göreve getirildiği bildirildi.

A+A-

Gölbaşı’nda 30 Ocak’ta fesh edilen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetiminin yeni ataması yapıldı. Genel merkez tarafından MHP Gölbaşı İlçe Başkanı olarak Ersin Pehlivan görevlendirildi. MHP İlçe Teşkilatı merkezinde yapılan basın açıklaması ile Ersin Pehlivan’ın yeni ilçe başkanı olarak göreve getirildiği bildirildi.

MHP Ankara İl Başkanlığı adına açıklama yapan Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fevzi Ergin, “Genel Başkanımız ve Ankara İl Başkanımız tarafından yürütülen bir çalışma neticesinde; Gölbaşı’nda daha önce Ülkü Ocakları başkanlığı yapmış, Ülkü Ocakları genel merkezimizde genel başkan yardımcılığı yapmış olan Ersin Pehlivan kardeşimiz bugün Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdiri ve talimatıyla Gölbaşı İlçe Teşkilatımıza ilçe başkanı olarak atanmıştır. Allah hayırlı, mübarek etsin” dedi.

İlçe başkanı olarak görevlendirilen Ersin Pehlivan’a mazbatasını teslim eden Fevzi Ergin, ilerleyen zamanlarda yapacakları çalışmalarda Pehlivan ve yönetimine başarılar diledi. Ergin, yönetim listesinin atama listesi olmasından dolayı asil ve yedek üyeliklerden oluşmadığını, yönetimde bulunan 35 ismin asil üye olarak göreve getirildiğini belirtti.

Yapılan atamanın kongreyi engellemeyeceğini ifade eden Ergin, MHP İlçe Teşkilatı’nda olağan kongre tarihi geldiğinde kongrenin yapılacağını aktardı.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevinin kendisine verilmesinden dolayı teşekkür eden yeni Başkan  Ersin Pehlivan ise “Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Ankara İl Başkanlığımızın takdiriyle göreve getirilmiş bulunmaktayım. İnşallah yerelde ve genelde teşkilatımızın iktidar olması için elimizden gelen her şeyi birlikte yapacağız.” diye konuştu.

Pehlivan anayasa değişikliği referandumuna ilişkin yaptığı açıklamada ise konuyla ilgili çalışmaların belirlenmesi için henüz erken olduğunu belirterek “Devir teslimimizi yeni yaptık. Yönetimimizle oturup konuşacağız. İlerleyen süreçte de teşkilatımızın bize tebliğiyle gerekenler yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Yeni ilçe yönetiminin açıklandığı toplantıya Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve Gölbaşı Belediye Meclisi üyeleri ve partililerin yanı sıra Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Burak Fındıkçı ve ekibi de katıldı.

İlçe yönetim listesi ise şu şekilde:

İlçe Başkanı Başkanı: Ersin Pehlivan.

Yönetim Kurulu Üyeleri: Levent Şimşek, Serdar Tekin, Hüseyin Cebeci, Murat Kale, Tunahan Balçık, Ayhan Özdemir, Alper Cebeci, Sedat Koç, Halil Çakıcı, Mürşit Gülhan, Emre Karakülah, Olcay Koçay, Hakan Kaşkatepe, Tuncay Akman, Resul Dinçer, Münmir Ballı, Ömer Şükrü Teke, Recep Karademir, Ömer Yaşlıoğlu, Yunus Emre Taştan, Özer Atasu, Serdar Engin, Burak Güçlü, Oğuzhan Taştan, Hakkı Bağdat, Harun Keskin, Ali Tokgöz, Gökhan Güneşdoğmuş, Gökhan Çelik, Hasan Şahin, Hatice Esra Kaya, İbrahim Topsakal, Naci Büyükbalcı, Zafer Ünal, Remzi Topak.

Bu haber toplam 3763 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.