1. HABERLER

  2. Ertan Aydın yerel basınla bir araya geldi
Ertan Aydın yerel basınla bir araya geldi

Ertan Aydın yerel basınla bir araya geldi

Ak Parti Ankara Miilevekili Ertan Aydın, yerel basınla bir araya geldi. Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nde yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Aydın, önemli açıklamalarda bulundu

A+A-

Ak Parti Ankara Miilevekili Ertan Aydın, yerel basınla bir araya geldi. Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nde yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Aydın, önemli açıklamalarda bulundu.

YENİ HASTANEDE SORUN YOK

Gölbaşı'nın ihtiyacı olan 200 kişilik yeni hastane yapımıyla ilgili sorun bulunmadığını ifade eden Ertan Aydın "İlgili bakanlıkla ve gerekli mercilerle konuştuk. Gölbaşı'na yapılacak olan yeni hastane konusunda herhangi bir sorun yok. İhalesi yapılacak ve ihalenin ardından yapımına başlanacak." dedi.

ALT GEÇİT YAPILACAK

Gölbaşı'nın ikiye bölünmüşlüğünü ortadan kaldıracak olan Konya Yolu alt geçite, otobanın faaliyete geçmesiyle birlikte başlanacağını kaydeden Aydın "Belediyemiz çok güzel bir proje hazırlamış. Otobanın açılmasıyla birlikte, ikiye bölünmüşlükte ortadan kalkacak." diye konuştu.

GÖLÜN TEMİZLİĞİNDE SIKINTI YOK

Mogan Gölü'nün temizliğiyle ilgili yapılan spekülasyonların anlamsız olduğunu ifade eden Aydın "Mogan Gölü'nün temizlenmesi konusunda yatırım ve bütçeye dahil edildi. 30 milyonluk bir bütçe ayrılmıştı. Bu biraz daha artırıldı. Gölün tamamen temizlenmesi için. Bu noktada da bir sıkıntı görülmüyor. En geç bir-bir bucuk yıl içinde göl o koku pislikten arındırılmış olacak. Bunun yanı sıra da kentsel dönüşüm ve imarla ilgili sorunlar var. Onlarla ilgili de girişimler devam ediyor." şeklinde konuştu.

İMARLA BİRE BİR İLGİLENECEK

Gölbaşı'nın imar sorunlarının hatırlatılması üzerine Ertan Aydın, imar problemlerini bildiğini ve bu sorunlarla bire bir ilgileneceğini söyledi.

TEK PARTİ İKTİDARI İYİDİR

Bir partinin tekrar tek başına iktidara gelmesinin ülke için daha hayırlı olacağını ifade eden Aydın "Hizmetlerin hızlı bir şekilde sürdürüle bilmesi için tek başına iktidar daha avantajlıdır. Koalisyon dönemlerinde koordinasyon sıkıntısı var. Biz kendimize de güveniyoruz. Ak Parti kadroları göreceli olarak diğer partilerden daha çok kendini yetiştirmiş. Daha profili yüksek görüyoruz. Ankara adaylarına baktığımızda işte Ali Babacan,Tuğrul Türkeş,Yalcın Akdoğan, Cemil Çiçek yani sadece Ankara'dan bir kabine kurulabilir. Diğer partilere mukayese olarak kadro gücü de var" şeklinde konuştu.

BAŞKAN DURUAY'DAN ERTAN AYDIN'A TEŞEKKÜR

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise AK Parti Ankara Milletvekili adayı Ertan Aydın'a Gölbaşı'na hizmet gelmesi için büyük çaba sarf ettiğini ifade bu çabalardan dolayı Ertan Aydın'a teşekkür etti. 

Bu haber toplam 1432 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.