1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Esnaf Odası Başkanı İsa Albut güven tazeledi.
Esnaf Odası Başkanı İsa Albut güven tazeledi.

Esnaf Odası Başkanı İsa Albut güven tazeledi.

Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerini mevcut başkan İsa Albut kazandı.

A+A-

Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerini mevcut başkan İsa Albut kazandı.

Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde 780 üye oy kullandı. Mevcut Başkan İsa Albut 541 oy alırken, bir diğer aday İhsan Bahadır Ada 197 oy alırken, 2 oy da geçersiz sayıldı.

KAZANAN GÖLBAŞI OLACAK

Seçim öncesi Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de genel kurula katılırken kısa bir konuşma yaparak, adaylara başarılar diledi. Başkan Şimşek, seçime olan katılımın yoğunluğun kendisini memnun ettiğini ifade ederek “ Ben şu kalabalığı görünce, Gölbaşı’nın ne kadar güzel olduğunu ve birlik beraberliğin ortaya çıktığını gördüm. İki adayımız var, önemli olan Gölbaşı’na yaşayan insanlara hizmet etmek, ilçemizde esnafların yanında olmak amaç bu. İki kardeşimize de başarılar dilerim. Kazanan kimse olmayacak, kazanan Gölbaşımız olacak. Hep birlikte Gölbaşı’nın yanında olacağız. Ben bir belediye başkanı olarak her zaman esnafımızın yanında olacağız. Allah hayırlı uğurlu etsin.” Dedi.

d7023940-ab66-418d-aa7a-cc431afef0b8.jpg

Seçim sonrası seçimleri kazanan İsa Albut ve bir diğer aday İhsan Bahadır Ada sahneye birlikte çıkarak dostluk mesajları verdiler.

 

BİZİM İÇİN EN BÜYÜK ONURDUR

Seçimleri kazanan Başkan İsa Albut, seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, “Çok güzel bir esnaf odası seçimi oldu. Seçim sürecinde de Bahadır Başkan ve ekibi çok güzel çalıştı. Bunu takdir ediyorum. Bu seçimle birlikte bizim eksikliklerimizi öğreneme anlama anlamında bizim içinde böyle bir rakiple yarışmak güzeldi. Bahadır kardeşimizle de en ufak bir kırgınlığımız olmadan tamamlanması bizim için en büyük kazanımdır. Ben hem onunla birlikte çalışan arkadaşlara hem de Bahadır kardeşime, bizi onur eden değerli üyelerimize ve misafirlerimize çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için hayırlı uğurlu olur.” dedi.

EKİP ARKADAŞLARIM HAKLARINI HELAL ETSİN

Bir diğer aday İhsan Bahadır Ada ise ‘İsa Başkanı tebrik ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim. Benimle birlikte çalışan mücadele eden arkadaşlarım da haklarını helal etsinler. 40 gündür sahada birlikte çalışıyorum. Tüm esnaflarımızla yüz yüze gelmeye çalıştık. Fakat esnafımız İsa Başkan dan yana tercihini kullandı. Bu süreç içerisinde hiç kimseye bir kırgınlığımız ya da küskünlüğümüz yoktur. Bu neticede bir seçimdir. İsa başkan ve yönetimine bundan sonraki süreçte başarılar dilerim.” Diye konuştu.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından İsa Albut ve bir diğer aday İhsan Bahadır Ada, birlikte el ele poz verdi.

 

Bu haber toplam 3304 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.