1. HABERLER

  2. Evde yemekleri kim yapıyor?
Evde yemekleri kim yapıyor?

Evde yemekleri kim yapıyor?

Milli Voleybolcu Çift, Gölbaşı'nda minik öğrencielrle biraraya geldi.

A+A-

e.jpg


voleybolcular ile golbasisongaste

Türkiye’de Fenerbahçe Spor Kulübü’nde oynamış, Rus Milli takımında olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonlukları yaşamış Olga Karslıoğlu ve Eczacıbaşı, Halkbank, Galatasaray ve Milli takımımızın eski voleybolcusu, son 3 yıldır ise Beşiktaş Spor Kulübü bayan voleybol A Takımı Antrenörü Bülent Karslıoğlu, Gölbaşı İ.Ö.Okulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Söyleşide Gölbaşı Gençlik H. Ve Spor İlçe Müdürü Özden Cengiz Şimşek, Gölbaşı İlköğretim Okulu İdarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri de hazır bulundu.

Öğrencilere voleybol hakkında bilgi veren milli voleybolcular, öğrencilerden gelen soruları da birer birer cevapladılar.
Öğrencilere voleybolu sevdirme amaçlı burada olduklarını ifade eden Milli takım eski voleybolcusu Beşiktaş Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Bülent Karslıoğlu, öğrencilerin kendilerine gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını belirtti. Kendisinin de Ankara Dikmen’de yaşayıp büyük mücadeleler vererek voleybol oynadığını ifade eden Karslıoğlu, öğrencilere de öğüt vermeyi unutmadı.

Karslıoğlu, “15 yaşında iken voleybola başladım. Geç başlamama rağmen yaklaşık 1 yıl sonra milli takıma yükseldim. Petrol Ofisi’nde başladım. Hiçbir zaman spor yapmamın külfeti olmadı. Bir çok Dünya, Avrupa ve Balkan Şampiyonlukları gördüm, başarılara imza attım. Başarılı olmanın yolu da elbette ki çalışmaktan geçiyor. Sizlerde iyi bir sporcu olmak istiyorsanız bunu okulunuzu da aksatmayarak başarmalısınız ki yükselebilesiniz” dedi.

Rus Milli Takımı Dünya Şampiyonlukları bulunan Milli voleybolcu Olga Karslıoğlu da öğrencilerden gelen sorular üzerine, “ Ben 12 yaşında voleybola Türkiye’de başladım. Boyumun uzun olması sebebi ile seçildim ve milli takıma kadar yükseldim” diye konuştu.

EVDE YEMEKLERİ KİM YAPIYOR?

Olga Karslıoğlu, spor ile eğitimi bir arada götürmenin zor bir iş olduğunu, ancak bu ikisinin bir arada götürüldüğü zaman daha başarılı olunduğunu da kaydetti.
Meraklı ve esprili öğrencilerin milli voleybolculara yönelttiği “Ne zaman evlendiniz?”, "Evde yemekleri kim yapıyor?" gibi sorular hem voleybolcu çifti hem de öğrencileri güldürürken, Bülent Karslıoğlu, 10 yıl önce tanışıp evlendiklerini ve öğrencilerle yaşıt olan bir de çocukları olduğunu belirtti. Olga Karslıoğlu da yemekleri kendisinin yaptığını ancak eşinin de zaman zaman kendisine yardım ettiğini ifade etti.

Yaklaşık 1,5 saat süren söyleşi sonunda karşılıklı soru alışverişleri yapılırken, milli voleybolcular Olga - Bülent Karslıoğlu çifti, Gölbaşı İlköğretim Okulu Müdürü Ali Fuat Özbek’ e imzalı forma hediye ederek ve öğrencilere imza dağıtarak okuldan ayrıldı.

 

video hazırlanıyor...

Bu haber toplam 3842 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.