1. HABERLER

  2. SPOR

  3. F.Bahçe'den G.Saray'a çok sert cevap
F.Bahçe'den G.Saray'a çok sert cevap

F.Bahçe'den G.Saray'a çok sert cevap

Adnan Öztürk’ün “Şampiyon olurlarsa Fenerbahçe’yi alkışlamam” sözüne Sarı-Lacivertli kulüpten ilk yanıt geldi

A+A-

Süper Final’de son haftaya denk gelen Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesiyle ilgili görüşleri sorulan Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk, tartışmalara neden olan bir açıklamada bulunmuştu.Öztürk, “Şampiyon Fenerbahçe olduğu takdirde rakibinizi alkışlar mısınız” şeklindeki soruya, “Muhtemelen biz şampiyon olacağız. Alkışlamak benim tarzım değil, o yüzden alkışlamam.Hakaret de etmem. İkisini de yapmam” cevabını vermişti.

“ ÖZHAN AĞABEY BAŞKA BİR ADAMDI”

Adnan Öztürk’ün bu açıklamalarına ilk cevap Fenerbahçe’nin stattan sorumlu yöneticisi Ömer Temelli’den geldi. “Zaten Galatasaray bizi ne zaman alkışladı ki” ifadesini kullanan Temelli, “Galatasaray şampiyon olursa siz alkışlayacak mısınız” sorusuna ise “Biz niye alkışlayalım? Şampiyon olurlarsa hayırlı olsun deriz” yanıtını verdi.Bugün gazetesinin haberine göre; Galatasaray’ı 6 Kasım 2002'de 6-0 mağlup ettikleri maçta o dönemki Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın’ın Fenerbahçe’yi alkışladığını hatırlatılınca Temelli, “Özhan ağabey, rahmetli başka bir adamdı” yanıtını vererek bu konuyla ilgili son noktayı koydu.

“ İKİ KUPAYI DA KAZANACAĞIZ”

Sarı-Laivertli idareci Temelli, kupa maçında alınan zaferle ilgili olarak da “Ben Ankara’ya gitmedim. Buradan izledim. Son saniye golüyle turu geçeceğimizi ve kupayı alacağımızı hissetim” ifadelerini kullandı. Temelli, 3 Temmuz’dan beri zorlu bir süreç yaşamalarına rağmen hem ligde hem de kupada yollarına devam etmelerini ise futbolcuların inançlarına ve taraftarın desteğine bağladığını dile getirdi. Lig ve kupa konusunda bir önceliklerinin olmadığını da dile getiren Temelli “İkisi de bu sezon bizim için çok büyük önem taşıyor. İkisini de kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1632 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.