1. HABERLER

  2. Fatih Duruay: Gölbaşı Bizim sevdamız
Fatih Duruay: Gölbaşı Bizim sevdamız

Fatih Duruay: Gölbaşı Bizim sevdamız

Ak Parti'de yerel seçimleri için başvuru süresi başlarken, Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Duruay da aday adaylığını açıklayacak.

A+A-

Ak Parti'de yerel seçimleri için başvuru süresi başlarken, Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Duruay da aday adaylığını açıklayacak. Duruay "Gölbaşı'na yeni ufuklar açmak için bu büyük sorumlulşuğu almak istiyorum. İnşallah bize ve Gölbaşı'na hayırlı olur. " şeklinde konuştu.


BİLGİMİZ DE VAR, TECRÜBEMİZ DE
Gölbaşı siyasetinin güçlü isimlerinden Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Duruay, yerel seçimleri için start veriyor. Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı olma kararı alan Fatih Duruay "Gölbaşı'nın sorunlarını yakından tanıyorum. Bunlara çözüm üretecek yeterli bilgi ve birikimin yanı sıra, belediyecilik tecrübemizde var." diye konuştu.


HERŞEY GÖLBAŞI İÇİN
Duruay sözlerini şöyle sürdürdü;
"Uzun süredir arkadaşlarımızla istişarelerimizi sürdürüyorduk. Arkadaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine belediye başkanlığı için aday adayı oluyoruz. Biz bugüne kadar partimizin bize verdiği görev çerçevesinde çalıştık. Yine öyle olacak. Teşkilatlarımız bize hangi görevi layık görürse biz orada olacağız. Her şey Gölbaşı için"

GÖLBAŞI, AK BELEDİYE SUSADI
Belediyeciliğin Ak Parti olduğuna dikkat çeken Duruay "Gölbaşı, Ak belediyeciliğe susadı. Allah'ın izniyle Gölbaşı'nı Ak belediyecilikte yeniden tanıştırıp, Başbakanımıza hediye edeceğiz." dedi.

Bu haber toplam 4824 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum