1. HABERLER

  2. Fatih Duruay'ın bilinmeyen yönleri
Fatih Duruay'ın bilinmeyen yönleri

Fatih Duruay'ın bilinmeyen yönleri

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, bilinmeyen yönlerini Posta gazetesinden Harun Koç’a anlattı.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, bilinmeyen yönlerini Posta gazetesinden Harun Koç’a anlattı.

Posta Gazetesi’nin Ankara Eki klasikleşen Pazar Konuğu bölümüne bu hafta Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı misafir etti. Başkan Duruay, bilinmeyen yönlerinin yer aldığı röportajda, unutamadığı bir anısını da anlattı. İşte o anı:

MAHALLENİN KADİR AMCASI VARDI…

Küçükken oturduğumuz mahallede bir Kadir amcamız vardı. Mahallede tek televizyon o zaman onda idi. Orda ki bütün insanlar Cumartesi günleri istisnasız belki yıllarca böyle oldu, onun evinde toplandı.

BİR “OF” BİLE DEMEZDİ

Cumartesi günleri Türk sineması olurdu. Ufakta bir odası vardı Kadir amcanın. İğne atsan yere düşmez bir kalabalık olurdu evde. Eşinin de hiçbir zaman “Of” dediğini hatırlamam. O zamanın insanları gerçekten bir başkaydı. Hizmet ederdi misafirlerine.

BİR ŞEYLERİN DİRETİLMESİNİ SEVMEM

Başkan Duruay aynı zamanda kişisel özelliklerinden bahsederken “ Kırmızı çizgilerim var. İlk olarak şahısların devlete zarara vermesi. Bunu hazmedemiyorum. Bir şeylerin diretilmesi hoşuma gitmiyor. Kişisel olarak çalışmayan adamı sevmem. Birinin benim yanımda eleştirilmesi hiç hoşuma gitmez. İnsan önce kendine bakmalı. İnsanları hatalarından dolayı yargılamam ama, yeri geldiğinde de hatasını yüzüne söylerim.

Bu haber toplam 4096 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.