1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe için kader anı
Fenerbahçe için kader anı

Fenerbahçe için kader anı

UEFA Fenerbahçe için çarşamba günü son kararı verecek.

A+A-

G.Saray ve Trabzonspor'un Avrupa kupalarına katılacağına yönelik yazıyı TFF'ye ulaştıran UEFA, TFF'nin Avrupa kupaları için isimlerini bildirdiği Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor hakkındaki kararı ise henüz vermedi. UEFA, Beşiktaş ve Bursaspor'un Avrupa kupalarında yer alamayacağını daha önce açıklamıştı. Durumu en çok merak edilen, başkanı ve yöneticileri şike ve teşvik iddialarıyla yargılanan Fenerbahçe...

BİZ BUNU BİLEMEYİZ

Bu konuda ortada birçok iddia dolaşıyor. Deyim yerindeyse, her kafadan bir ses çıkıyor! İşin doğrusunu öğrenmek için direkt olarak UEFA ile iletişim kurduk. Bizi Medya Ofisi'ne bağladılar. UEFA Medya Ofisi yetkililerinden bu konuda aldığımız yanıt, "Ceza çıkar mı bilemeyiz. Ancak karar çarşamba (yarın) günü açıklanacak. UEFA İcra Kurulu, Varşova'da toplanıp bir karar çıkaracak" şeklinde oldu.

İSİM BİLDİRİLMELİ

Merak edilen bir diğer önemli husus ise ligi ikinci bitirip Şampiyonlar Ligi'ne ön elemeden katılma hakkı kazanan F.Bahçe'ye ceza çıkması halinde bu kontenjanın ligi üçüncü bitiren Trabzonspor tarafından kullanılıp kullanılmayacağıydı. Buna yanıt şöyle oldu: "Ligi üçüncü bitiren takımın adı TFF tarafından UEFA'ya Şampiyonlar Ligi için bildirilmezse UEFA üçüncü takımı Şampiyonlar Ligi ön elemesine kabul etmez."

RESMİ OLMAYAN BİR TALEPTİR

F.Bahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'la ilgili kararın bu hafta içinde TFF'ye ulaşacağını bildiren UEFA Medya Ofisi yetkilileri, UEFA tarafından TFF'ye gönderildiği iddia edilen, "Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne göndermeyin" şeklindeki yazıya da açıklık getirdi: "TFF'ye UEFA'nın antetli kağıdıyla resmi bir yazı gönderilmedi. Bahsedilen yazı, uyarı niteliği taşıyan, resmi olmayan bir talep olmalı."

Bu haber toplam 1562 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.