1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'de Amrabat-Dia takası
Fenerbahçe'de Amrabat-Dia takası

Fenerbahçe'de Amrabat-Dia takası

Amrabat'ı renklerine bağlamayı planlayan Fenerbahçe, Kayserispor'a takas olarak Dia'yı önerecek.

A+A-

20 Mayıs'ta yapılan olağan kongrede seçilen Fenerbahçe yeni yönetimi, hafta başında yapılacak olan görev bölümünü bir kez daha erteliyor. 29 Mayıs Salı günü devam edecek olan şike davası duruşmaları nedeniyle görev bölümü toplantısını iptal eden Fenerbahçe Yönetimi, cuma günü Başkan Aziz Yıldırım'ın tutukluluk halinin bitmesi umudu ile hafta boyunca dava duruşmalarına odaklanacak. Aziz Yıldırım'ın tutuksuz yargılanmaya devam etmesi umuduyla ilk toplantıyı birlikte yapmak isteyen sarı-lacivertli yöneticiler, transfer çalışmalarına da şimdilik hız kazandırmıyor.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın raporu ile Yönetici Ali Yıldırım ve menacer Hasan Çetinkaya başta olmak üzere girişimler sürerken, tam anlamıyla transfer harekatı duruşmalardan sonra başlayacak. Bir yandan UEFA'nın Avrupa'ya gidecek takımlarımızı tescil etmesini de bekleyen Fenerbahçe Yönetimi'nin şimdilik yaptığı transfer çalışmaları şöyle:

AMRABAT-DIA TAKASI

Son günlerde Fenerbahçe ile Kayserispor arasında Amrabat-Dia takası da sıkça konuşuluyor. Dia'dan istediği performansı alamayan Sarı-Lacivertliler sağ kanat için Amrabat'ı düşünüyor. Amrabat'ı bonservisi ile almak isteyen Fenerbahçe, Dia'yı ise Kayserispor'a kiraya vermek istiyor. Hatta Dia'nın Kayseri'den alacağı yıllık ücret de Fenerbahçe tarafından ödenebilir. Genç olduğu için Dia bonservisiyle değil, yarın öbür gün satılabilme ihtimali nedeniyle kiralık verilmek isteniyor.

EMRE BELÖZOĞLU FİYATI KABUL EDERSE KALACAK

Milli takım kampının bitmesini ve Aziz Yıldırım'ın duruşmalardan sonra serbest kalıp kalmayacağını bekliyor. Yönetim duruşmalardan sonra milli oyuncu ile masaya oturacak. Yıllık fiyatında indirim yapılacak ve Emre fiyatı kabul ederse takımda kalacak

MEHMET TOPAL İÇİN KIRAN KIRANA PAZARLIK

Valencia Kulübü'nün milli oyuncu konsundaki kararı bekleniyor. Satış kararı alınırsa bonservis bedeli için pazarlıklar başlayacak. Emre kalmazsa Mehmet Topal için her türlü fedakarlık yapılacak. Emre kalırsa Mehmet Topal için kıran kırana bir pazarlık yapılacak.

HASAN ALİ KALDIRIM-ZİEGLER

Juventus'tan kiralanan Ziegler için teknik heyet de futbolcunun kendisi de nikah tazelemekten yana kararlı. Ancak Juventus'un tutumu burada önemli. Hasan Ali Kaldırım ile ise temaslar sürüyor. Milli takım kampında Bekir ile aynı odada kalan Hasan Ali, Kayseri ve Fenerbahçe kulüplerinden haber bekliyor. Bu transfer gerçekleşirse Ziegler için ısrarcı olunmayacak.

FORVETE TAKVİYE

Fransa Şampiyonu Montpellier'de forma giyen Olivier Giroud için temasların başlandığı belirtiliyor. Sow'a destek için düşünülen 25 yaşındaki golcü oyuncu için Hasan Çetinçaya'nın Fransa'da olduğu ifade ediliyor.

MERT-SELÇUK-BEKİR-BILICA

Sözleşmesi sona eren oyunculardan Mert Günok yeniden imza atılacak en garanti oyuncu. Genç kaleci A Milli takım kampında da göz doldururken, milli kamp sonrası Fenerbahçe ile 3 veya 4 yıllık sözleşme yenileyecek.

Selçuk Şahin ve Bekir İrtegün'e bir fiyat önerilecek ve tarafların sorun çıkarmayacakları tahmin ediliyor. Selçuk'un sözleşmesindeki opsiyonun kullanılacağı Bekir'e ise 2 yıllık kontrat sunulacağı öğrenildi.

Sözleşmesi sona eren Bilica ile ise yollar ayrılıyor...

Bu haber toplam 2204 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.