1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fener'in bu forması çok konuşulacak
Fener'in bu forması çok konuşulacak

Fener'in bu forması çok konuşulacak

Bu forma Türkiye'nin bağrından çıkan F.Bahçe sembolize edilecek.

A+A-

 

Fenerbahçe Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını tüm hızılya sürdürüyor. Bir yanda transferler, diğer yanda ise hazırlık maçları, kamplar... Ama hazırlanan sadece futbolcular ve futbol takımı değil. Stadyum, soyunma odaları, ant-renman tesisleri de yenileniyor.

Yenilenen ürünlerden biri de artık her yıl merakla beklenen formalar. Hürriyet'in haberine göre; sarı lacivertiler, 2012-2013 sezonu için sürpriz bir forma tasarımına imza atmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertli yönetim kurulunun ve Başkan Aziz Yıldırım'ın onay vermesi halinde hazırlanacak olan çubuklu formanın satışa çıkacak.

Fenerbahçe, yeni sezonda giyeceği formalarla Türkiye'ye bir mesaj vermeye hazırlanıyor.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE SATIŞA ÇIKACAK

Çubuklu formanın sol göğsünde Fenerbahçe arması bulunuyordu. O arma yine aynı yerinde kalacak. Ama bir farkla. Sol göğüste ışık saçan bir Türkiye haritası yer alacak. Türkiye haritasının üstünde de F.Bahçe amblemi yer alacak. Bu formanın Türkiye'nin bağrından çıkan Fenerbahçe'yi sembolize ettiği ifade ediliyor.

Verilen bir başka mesaj ise şu:
- Türkiye Fenerbahçe'dir, Fenerbahçe Türkiye'dir. Sarı lacivertililerin tasarladığı bu formanın önümüzdeki günlerde tanıtımının yapılacağı ve satışa sunulacağı bilertiliyor.

YILDIZLARLA TFF'Yİ PROTESTO ETMİŞLERDİ

Fenerbahçe daha önce de 2001-2002 sezonunda yıldızlarla dolu bir forma giyerek mesaj vermişti. Sarı lacivertliler o sezona kadar 9 şampiyonluğu bulunan Beşiktaş'a, dönemin federasyonunun profesyonel liglerin başladığı 1959 sezonundan önceki iki şampiyonluğunu (1957 ve 1958) da ekleyerek şampiyonluk sayısını 11'e çıkarmasını ve formasına ikinci yıldızı takmasını protesto etmişti. Bu gelişme üzerine her tarafı yıldızlarla dolu olan bir forma giyen Fenerbahçe, "Biz de eski şampiyonluklarımızı sayarsak yıldızlarımızın yanına yaklaşamazsınız" mesajı vermişti.

Bu haber toplam 2144 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.