1. HABERLER

  2. Festival'de soğuk coşku...
Festival'de soğuk coşku...

Festival'de soğuk coşku...

Gölbaşı Festivali'nin 2. gününde Funda Arar, soğuk havaya rağmen Gölbaşılıları söylediği şarkılarla coşturdu.

A+A-

Bu yıl 8’cisi düzenlenen ‘Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Festivali’nin 2.gününde Gölbaşılılar Funda Arar konseri ile coştu. Beş binin üzerinde vatandaşın katıldığı festivalde Funda Arar rüzgârı esti.

foto-galeri-ikon.20110925133058.jpg

YEREL SANATÇILAR SAHNE ALDI

Yerel sanatçı Hikmet Zeybek’le başlayan program, Çankaya Belediyesi (HOYTUR) THM Sanatçıları Gülperi Öztürk ve Ertuğrul Doğan’ın verdiği konserle devam ederken, sanatçılar seslendirdikleri şarkılarla Gölbaşılıları coşturdu.

ANKARA DERNEĞİ’NDEN SEĞMEN GÖSTERİSİ

Çankaya Belediyesi (HOYTUR) dans ekibinin sahne almasıyla daha da şenlenen programda, Ankara Seğmenler Kulübü Seğmen ekibi, Funda Arar konseri öncesinde hazırladıkları gösterileri sundular. Ankara Seğmenler Kulübü’nün gösterileri vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

GÖLBAŞI’NDA FUNDA ARAR RÜZGÂRI ESTİ

Sunulan gösterilerin ardından ünlü sanatçı Funda Arar, söylediği şarkılarla soğuk havaya rağmen Gölbaşı’nı adeta salladı.

Atatürk Sahil Parkı’nda düzenlenen konser alanı çoğunluğu gençlerden ve bayanlardan oluşan Funda Arar hayranları ile doldu. Konseri izlemeye ayrıca Funda Arar Fan clup üyeleri de katıldı. Konserine 'İkimiz' şarkısıyla başlayan Funda Arar, 8’ncisi düzenlenen Gölbaşı festivalinde hemşerileri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Daha sonra Arar, 'Benim İçin Üzülme', 'Yak Gel', ‘Arap Saçı’, 'Senden Öğrendim”, gibi şarkılarını Gölbaşılılar için seslendirdi.

5 bini aşkın kişinin izlediği konserde, şarkı söylerken adeta kendinden geçen Funda Arar muhteşem bir performans sergiledi.
KONSER YARIDA KESİLDİ         

1 saat sahnede kalan Funda Arar’ın konseri Siirt’te bir Jandarma Karakolu’na yapılan terör saldırısı sonucu 5 askerin şehit 7 askerin yaralanması üzerine konser sona erdirildi. Havai fişek gösterileri de iptal edildi.

Konserden sonra Funda Arar, sahneden inip bir VİP araçla Gölbaşı’ndan ayrıldı.

RENKLİ LAZER GÖSTERİSİ

Gölbaşı festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen dilek feneri balonları, seyrine doyulmaz bir manzara oluşturdu. Festival alanına kurulan platformda yapılan gösterilerde ışık ve lazer bir arada kullanıldı. Lazer gösterisi de ilgi ile izlendi. Gölbaşı Belediyesi konser boyunca vatandaşlar üzerinde dilek feneri balonları uçurdu.

 

Bu haber toplam 2462 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.