1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ismi Gölbaşı’nda yaşayacak
Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ismi Gölbaşı’nda yaşayacak

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ismi Gölbaşı’nda yaşayacak

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ismi Gölbaşı’nda yaşayacak

A+A-

MHP Gölbaşı Belediye Meclis üyelerinin Mayıs ayı oturumunda verdikleri önerge ile Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ismi Gölbaşı’nda bir parka verildi.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan yaptığı yazılı açıklama ile Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP, CHP ve Ak Parti belediye meclis üyelerine teşekkür  etti.

Pehlivan “Ege Üniversitesinde 20 Şubat 2015 yılında bölücü teröristler tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adını ilçemizde yaşatmak adına Gölbaşı Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyelerimizin verdiği önerge sonucunda Bahçelievler Mahallesi 314 ada 11 parselde bulunan parkımızın adı Fırat Yılmaz Çakıroğlu olarak değiştirilmiştir” dedi.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan şöyle devam etti:

 “Ayrıca Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehit eden katilin Ege Üniversitesinden atılma kararını geri çeken Rektör prof. Dr. Beril Dedeoğlu’nun bu kararında vazgeçmesini; kamu kurumlarında özellikle üniversitelerimizde görev alan PKK yandaşları hakkında devletin gereken tavrı göstermesini istiyoruz. Rektörün bu girişimini kınıyor, Türk milliyetçisi ülkücü gençlerin göz ardı edilen haklarını çiğnetmeyeceğimizi bildiriyoruz.”

Bu haber toplam 2886 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.