1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'ı alkışlayan Fenerbahçe'ye ihanet eder
Galatasaray'ı alkışlayan Fenerbahçe'ye ihanet eder

Galatasaray'ı alkışlayan Fenerbahçe'ye ihanet eder

Her şey Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı'nın "Galatasaray, Kadıköy'e şampiyon gelirse rakibimizi alkışlayabiliriz" demesiyle başladı.

A+A-

Her şey Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı'nın "Galatasaray, Kadıköy'e şampiyon gelirse rakibimizi alkışlayabiliriz" demesiyle başladı. Bu açıklamanın üzerinden 10 gün geçerken geride bıraktığımız süreçte sarı-lacivertliler önce şampiyonluğu ezeli rakipleri Galatasaray'a kaybetti, ardından da Benfica'ya elenip UEFA Avrupa Ligi'ne havlu attı. Ama bu tartışma hep gündemde kaldı. Hatırlanacağı üzere önceki gün de Aykut Kocaman "Galatasaray'ı alkışlamayacağız" diyerek konuyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

FENERBAHÇELİLER "SULU DERBİYİ" UNUTMUYOR

Milliyet'in haberine göre; son olarak futbolcular da kendi aralarında 'alkış' mevzusunu masaya yatırdılar. Sarı-lacivertli yönetim bu konuda son kararı teknik direktör Aykut Kocaman ve öğrencilerine bırakırken dünkü toplantıda hiçbir yıldız "Evet, Galatasaray'ı alkışlamalıyız" demedi. 2006-07 sezonunda Ali Sami Yen'deki dev maç tarihe 'sulu derbi' olarak geçerken şampiyon apoleti ile sahaya çıkan ve yabancı madde yağmuruna tutulan futbolcular o günleri unutmadıklarına dikkat çekerek "O gün bize yapılmayan kalmamıştı" ifadelerini kullandılar.

KAPTANLAR HEMFİKİR: ALKIŞLARSAK İHANET OLUR

Bazı futbolcular da "Bu herkesin kişisel kararıdır. Toplu halde bir alkış olmayacak ama alkışlayan da bilsin ki bu Fenerbahçe Kulübü'ne ihanettir. Rakibimize saygı duyuyoruz ama bize yapılanları unutmadık. Kesinlikle alkış olmayacak" görüşünde birleşti.

Bu fikir alışverişi sonrası takım kaptanları Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Selçuk ve Gökhan Gönül söz aldı. 4 kaptan da alkış olayına sıcak bakmadıklarını net şekilde ifade etti. Uzun lafın kısası, pazar günkü derbinin sonucunu şimdiden kestirmek zor ama şampiyon Galatasaray'ın alkışlanmayacağı kesin.

Bu haber toplam 3084 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.