1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gençlik Merkezi'nden sağlık çalışanlarına siper maske desteği
Gençlik Merkezi'nden sağlık çalışanlarına siper maske desteği

Gençlik Merkezi'nden sağlık çalışanlarına siper maske desteği

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi personelleri tarafından sağlık çalışanları için günde 200 siperli maske üretiliyor. 

A+A-

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi personelleri tarafından sağlık çalışanları için günde 200 siperli maske üretiliyor. 
Gölbaşı’nda yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında kurumlar çalışmalarını sürdürüyor. Gölbaşı Kaymakamlığı bünyesinde Gölbaşı Gençlik Merkezi’nde sağlık çalışanları için siperli maske üretiliyor. 
Gençlik Merkezindeki atölyede yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) ile mücadele kapsamında, sağlık çalışanlarına destek olabilmek için siperlik maske üretimine başladı.

1-034.jpg
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gölbaşı Gençlik Merkezine gönderilen malzemeler, 5 aşamadan geçirilerek koruyucu maskeye dönüştürülüyor.
Dezenfekte edilen atölyede sosyal mesafe kurallarına uyarak emek veren gençlik liderleri ve personeller tarafından, günlük yaklaşık 200 siperlikli maske hazırlanıyor.

2-037.jpg
Gölbaşı Gençlik Merkezi Müdürü Özgür Kale yaptığı açıklamada fedakarca çalışan sağlık personelleri için kolları sıvadıklarını söyledi. 
“Bu süreçte fedakarca çalışan sağlık personeline destek olmak için biz de bu işte yer almak istedik” diyen Kale,  Gençlik Merkezi’nde siperli maske üretimleri yapıldığını ifade ederek, üretilen maskelerin Gölbaşı’ndaki sağlık personellerine ve çeşitli kurumlarda sahada görev yapan personellere verildiğini ve bu sürece katkı sunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 

4-017.jpg
Siperli maskelerin geri dönüşüme uygun olduğunu da sözlerine ekleyen Gölbaşı Gençlik Merkezi Müdürü Özgür Kale, maskelerin dezenfekte edildikten sonra da tekrar kullanılabildiğini belirtti.

Bu haber toplam 5462 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum