1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gökçek, Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunları canlı yayında açıkladı
Gökçek, Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunları canlı yayında açıkladı

Gökçek, Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunları canlı yayında açıkladı

Gökçek, Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunları canlı yayında açıkladı

A+A-

Gökçek, Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunları canlı yayında açıkladı.

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, yabancı basının yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı üzerinden Türkiye'ye bir algı operasyonu yaptıklarını söyledi.

 

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan'Erkan Tan ile Tartışalım'programında konuşan Osman Gökçek'Yabancı yayın organları Cumhurbaşkanlığı Sarayı üzerinden Türkiye'ye saldırıyor.'dedi.



Yabancı basında Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili çıkan haberleri bir bir gösteren Gökçek, dış medyanın Cumhurbaşkanlığı Sarayı üzerinden yaratmaya çalıştığı algı operasyonunun perde arkasını gözler önüne serdi.



ERDOĞAN'A VERİLEN ZARAR, TÜRKİYE'YE VERİLİR



Gökçek şunları söyledi;
Uluslararası arenada Recep Tayyip Erdoğan'a verilen zarar Türkiye'ye verilen zarardır. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı, bizim başkomutanımız. Bu Recep Tayyip Erdoğan olsa da öyle, Ahmet Necdet Sezer de olsa öyle. Bizim yurtdışındaki arenada ülkemizin cumhurbaşkanı hakkında konuşulan bu tip şeylerin zararının ülkemize olduğunu bilmemiz gerekiyor.

TÜRKİYE ÜZERİNDE ALGI OPERASYONU YAPILIYOR

Uluslararası arenada ülkemiz için bir algı operasyonu yapıldığının altını çizen Osman Gökçek, bu algı operasyonlarının yapılmasının nedenini ise 'Kendi ülkelerinde yaşayan vatandaşlara Türkiye'yle alakalı lüks içinde yaşayan bir Erdoğan var. Halkı gerçekten sıkıntı içerisinde diye bir izlenim oluşturmaya çalışıyorlar: Bunun sebebi de gelecek yıllarda Türkiye içerisinde bir iç karışıklık çıkarırlarsa kendi ülkelerindeki insanlara şimdiden bunun algısını oluşturmuş olacaklar.' sözleriyle açıkladı.

BUNU DA YAZ DA GÖRELİM TİME !

Yabancı medyada Cumhurbaşkanlığı Sarayı'yla alakalı çıkan haberleri de örneklerle gösteren Gökçek 'Time gazetesi, bizim ülkemize kalkmış müsrif diye söylüyor. Pentagon 1.33 milyar dolara yapıldı. Bunu da yazsana Time hep beraber görelim.' dedi.

LÜKS VE ŞATAFAT İÇİNDE YAŞAYAN BİR TÜRKİYE GÖSTERMEK İSTİYORLAR

Onların ülkesindeki Washington Post diyor ki, Beyaz Saray Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yapılan binasının yanında küçük kalır. Bu algı operasyonunu insanların aklına lüks ve şatafatın altında yaşayan bir Türkiye göstermek için yapıyorlar.

ŞİMDİDEN ZEMİN HAZIRLIYORLAR

'Size esas bombayı gösteriyorum' diyen Osman Gökçek US Today'ın yaptığı haberi örnek gösterirken sözlerini şöyle sürdürdü;
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na harcanan parayla NBA'da şampiyon olan San Antonio takımını satın alabilirdi. Bakın algı operasyonuna bakın. Çünkü onlar bu algıyı oluşturmak istiyorlar Amerikan vatandaşlarında. Çünkü yarın bir gün yapılacak olan olaylarda, Türkiye'de çıkartmak istedikleri iç karışıklıklara şimdiden zemin hazırlıyorlar. Bizimle alakalı böyle bir algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar.

ALT YAPISI YAPILIYOR

Yabancı medyanın, daha önce de böyle bir algı operasyonu yapmak istediğini ancak başarılı olamadığını kaydeden Gökçek 'Yeniden Türkiye'nin önüne böyle bir karışıklık getirdikleri zaman, kendi halklarına ve dünya basınına böyle göstermek istiyorlar. Şimdiden alt yapısı yapılıyor. Ama Allah'a bin şükür bu tip durumlarda dik duran bir Cumhurbaşkanımız var, o yüzden sevinçliyiz.

BEYAZ GAZETE.COM

Bu haber toplam 2820 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.