1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gökçek: Altınok’a siz ceza vereceksiniz
Gökçek: Altınok’a siz ceza vereceksiniz

Gökçek: Altınok’a siz ceza vereceksiniz

Gökçek: Altınok’a siz ceza vereceksiniz

A+A-

BBP Keçiören Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un, seçim kampanyasında Başbakan Erdoğan ve AK Parti eleştirileri dikkat çekiyor. Yerel seçimler yaklaşırken Başkent Ankara’da eski AK Partili yeni BBP adayı Turgut Altınok’un kampanya argümanları tartışılıyor. Kampanyasını tamamen Başbakan Tayyip Erdoğan karşıtlığı üzerine kuran Altınok, seçim gezilerinde “Uzun boylu adamla hesaplaşacağız” dediği iddia ediliyor.

Seçimi siyasi alana çekerek ve sürekli Başbakan Erdoğan’a saldırarak, CHP ve MHP seçmeninden oy toplamayı hedeflediği belirtilen Altınok’un, ayrıca Gülen cemaatinin ilçedeki bağlantıları ile de yakın temasta olduğu ve destek aldığı da konuşuluyor. Seçim ziyaretlerinde AK Parti aleyhinde yürütülen yolsuzluk ve rüşvet iddialarını sürekli dillendirdiği ifade edilen Altınok’un, tepki oyları ile AK Parti adayı Mustafa Ak ile arasındaki ciddi oy farkını kapatmayı amaçladığı düşünülüyor.

Geçmişte Alevi-CHP’li seçmene uyguladığı dışlayıcı ve sert politikalar yüzünden Altınok’un sol tabanda bir hareketlenmeyi başaramadığı da gelen bilgiler arasında.

GÖKÇEK: TURGUT ALTINOK’A SİZ CEZA VERECEKSİNİZ
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, Altınok’un, anti-Tayyip Erdoğan propagandasına karşı atağa geçti. Gökçek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın, eski Belediye Başkanı Turgut Altınok döneminden 150 milyon lira borç devraldığını belirterek şöyle konuştu:

“Mustafa Ak, 150 trilyon borcun altında olmasına rağmen, kibarlığından bahsetmiyor. Sadece o kule var ya kaçak kule, yasal olarak yapması mümkün değil. Kendisi belediye başkanlığı devam ederken 1 ay önce mahkeme uçakların geçiş hattında olduğu için yıkım kararı verdi, bankadan aldığı 20 trilyon boşa gitti. İlk defasında 3.5 trilyona ihale etmişti, ikincisini 27.5 trilyona ihale etti. İki tane ihale, o gördüğünüz yer, yıkılacak onun borcu maalesef Mustafa Ak tarafından ödeniyor. Sizi borcun içerisine soktu, onun için bu seçimlerde belediyeciliği perişan eden Turgut Altınok’a da siz ceza vereceksiniz.

AK’A KEFİL OLDU
Oylarımızı bölme gibi bir hata yapmayacağız, oyları Mustafa Ak’a vereceğiz. Mustafa Ak’la birlikte biz Keçiören’e hizmete devam edeceğiz inşallah.”

Bu haber toplam 2456 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.