1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gökçek, belgelerle konuşacak
Gökçek, belgelerle konuşacak

Gökçek, belgelerle konuşacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara’nın suyunun tertemiz ve güvenli” olduğunu, belgeleriyle birlikte canlı yayında bir kez daha anlatacak.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara’nın suyunun tertemiz ve güvenli” olduğunu, belgeleriyle birlikte canlı yayında bir kez daha anlatacak.

      Başkentlilerin yüreğine de su serpecek olan belgeli, raporlu ve onaylı açıklamalarını daha önce düzenlediği basın toplantısıyla yapan Başkan Gökçek, Ankara’nın suyunun tertemiz olduğunu bu kez de 17 Eylül Çarşamba günü saat 23.00’da Beyaz TV’de canlı yayında belgeler, raporlar ve deneylerle gösterecek.

      Erkan Tan’ın sunumuyla gerçekleşecek olan programda yapacağı açıklamalara ilişkin kısa bir video ile değerlendirmede bulunan Başkan Gökçek, sosyal medyada da yayınladığı videosunda şu açıklamaları yaptı:

      “Sevgili Ankaralılar. Son 15 günden beri bir kaşık suda fırtına koparıyorlar. Fırtınanın tek nedeni Ankara’daki su. ‘Ankara’daki sularımız kirli. Ankara’daki sularımız sülfatlı’… Kim söylüyor bunları? Muhalefet milletvekilleri bir taraftan. İdeolojik saplantıları olan bazı odalar diğer taraftan. Ve çok ciddi bir kampanya yürütüyorlar. Söylediklerinin tamamı yalan. Tam bir kara propaganda. Tabi hiçbirinin aslı astarı yok.

Biz bunu ispat etmek maksadıyla bir basın toplantısı yaptık geçen gün. Ama öğle saatlerinde olduğu için tüm Ankaralılar seyredemedi. Bu konuda bana da bir hayli talep geldi, ‘Başkanım bir program niye yapmıyorsun?’diye.

Çarşamba günü saat 23.00’da Beyaz TV’de Erkan Tan ile birlikte bir program yapacağız. Bu programda bütün belgeleri göreceksiniz.

Ankara’nın suyu tertemiz. Herkes gönül rahatlığıyla suyumuzu kullanabilir.”

Bu haber toplam 2343 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.