1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gökçek: Cenal'ı hapishanede görsem memnun olurum
Gökçek: Cenal'ı hapishanede görsem memnun olurum

Gökçek: Cenal'ı hapishanede görsem memnun olurum

Gökçek: Cenal'ı hapishanede görsem memnun olurum

A+A-

Sosyal medyada yayınladığı videoda kendisini müftü eşi olarak tanıtıp, Başbakan Erdoğan'ı istifaya çağıran CHP Burhaniye eski ilçe başkanı Faruk Cenal'ın eşi bar işletmecisi Gül Taşlı Cenal, hakkında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten çok sert sözler geldi.
VİDEO İÇİN TIKLAYIN
'TAM BİR TİYATRO'
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Basın Kulisi programında CHP'li Cenal'ın kirli oyununu yorumlayan Gökçek, yaşananları 'Tam bir tiyatro'olarak değerlendirdi. 'Bu hanımefendi bunu yaptı diye milletin arasında elini kolunu sallaya sallaya dolaşmamalı'diyerek devam eden Gökçek, bu sinsi oyun nedeniyle birçok insanın tahrik olduğunu belirtti.

'HEPİSHANEDE GÖRSEM MEMNUN OLURUM'

CHP'li Cenal'ın'Şaka yaptım'dediğini de hatırlatan Gökçek,'Böyle bir rezillik ve kepazelik var mı? Bu kişinin mutlaka cezasını çekmesi gerekir. Yalan söyleyenleri teşhir etmek boynumuzun borcu. Hukuk çerçevesinde bu hanımefendi hesabını çekmeli. Eğer hapishanede görürsem bundan memnun olurum. İbret olsun diye başkaları da böyle provokasyon yapmasın diye adalet inşallah kulağından tutar ve içeriye atar.'şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1732 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum