1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gökçek: Erdoğan can kardeşimdir
Gökçek: Erdoğan can kardeşimdir

Gökçek: Erdoğan can kardeşimdir

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Ankara'nın gündemi programına konuk oldu. Gökçek yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Ankara'nın gündemi programına konuk oldu. Gökçek yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. 
VİDEO İÇİN TIKLAYIN
 

Programda'Yasadışı dinlemeler ve telekulak skandalı'nın konuşulduğu esnada Gökçek, CHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Başbakan Erdoğan ile ilgili montajlı dinleme kayıtlarını partisinin grup toplantısında dinletmesinin doğrudan doğruya suç olduğunu belirterek Başbakan Erdoğan ile ilgili 'Can kardeşimdir.' diye bahsetti. 

İşte Melih Gökçek'in açıklamaları: 

BAŞBAKAN BENİM CAN KARDEŞİMDİR 
Ben dün sayın başbakanımızın hakkında bir konuşma yaptım. Başbakan benim birlikte yola çıktığım insan. Benim Refah Partisi'ne girdiğimden beri can kardeşim yani. Başka herhangi bir şey değil. Yani doğru olarak bildiğim bir insanı yarı yolda bırakmak bir insana yakışmaz. Batacaksam beraber batarım. Çıkacaksam da beraber çıkarım. Yani bir insanın kendisini kurtarması pahasına haklı olan bir şeye kayıtsız kalması haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan. Olmaz yani. Söyleyeceksin, yanında olacaksın, hakkını adaletini savunacaksın yani bunu yapmak zorundasın. Ben vicdani olarak bunu yapmak zorunda hissettim. Dün 1071 Malazgirt Bulvarı'nın açılışında konuşma yaptım. 

BENİM DE KASETİMİ MAKASLAMIŞLAR 
İki tane de akşam benimle ilgili kaset salladılar. Sallasınlar. Benim de kasetimi makaslamışlar. O ses benim inkâr etmiyorum ama aradaki makaslamalar hariç. İşlerine gelmeyen yerleri kesmişler. 

TÜRKİYE BU TEZGÂHA DÜŞMEDİ
Bu olaylar Gezi ile başladı. Gezi'nin arkasında neler olduğunu detaylı bir şekilde daha önce anlatmıştım. Ukrayna, Mısır, Brezilya, Meksika, Libya'da oynanan oyunlar ortada. Bu ülkede başarılı oldular fakat bir tek Türkiye bu tezgâha düşmedi. Çünkü Türkiye'de istikrar var. Birincisi Gezi olayları idi. 

ÜNİVERSİTELERİ SOKAĞA DÖKMEYE ÇALIŞTILAR
İkinci etapta üniversiteleri sokağa dökmeye çalıştılar fakat biz hazırlıklıydık. Bu kez ODTÜ için plan yaptılar, marjinal grupları sokağa dökmeye çalıştılar ama bu oyunda tutmadı. 

KILIÇDAROĞLU FAİZ LOBİSİNE ÇANAK TUTUYOR
Son olarak 17 operasyonu yapıldı. Faiz lobisi Türkiye'yi soymaya başladılar. Bu da bu olayların devamı niteliğinde. Ortaya ayakkabı kutusu koydular ve insanlara bu yönde mizansen uyguladılar. Sinan Aygün'ün evinde 2,5 milyon Euro bulundu ve iade edildi. Halk Bankası'nın genel müdürünün evinde bulanan para da yardım amacıyla ve makbuzla toplanmış. Algı yönetimiyle Türkiye'yi 300 katrilyon Lira soydular. Bu paralar baronların cebine girdi. Kılıçdaroğlu'da faiz lobisine çanak tutuyor meydanlarda. 

AYAKKABI KUTUSUNUN İÇİNDE BİR YANLIŞLIK YOK
Biz kutunun içerisinde bir yolsuzluk varsa bunun savunmasını filan yapmıyoruz. Kimse yanlış anlamasın. Benim vicdanıma göre o kutunun içinde bir yanlışlık yok. Ama hukuk ne der bilemem. Hukuk yarın bunu diyecek. Şu anda Halk Bankası Genel Müdürü'nü mahkeme serbest bıraktı. Yani eğer bu doğru olsa serbest bırakılması mümkün değil. Ne olacağını da hukuk bittiği zaman göreceğiz beraber. Yani bu illa böyle olmaz diye yüzde yüz bir doğru demek değil. Bu benim kanaatim. Bunu da zaman gösterecek. 

KAVGA YANLISI DEĞİLİZ
Seçime kadar bırakmayacaklar. Halkımıza söylüyorum. Seçime kadar bırakmayacaklar. Başbakan'la da ilgili başkalarıyla da ilgili. Yani diyorlar ki “Bu seçimde Ankara ve İstanbul'u biz bunlara kaybettireceğiz. AK Parti iktidarını devireceğiz. Devirmezsek olmaz.” Çünkü Türkiye eğer bu demokrasi sınavını verir ve Başbakan dimdik bu seçimde de yüzde 45-50'lerde sandığın içinden çıktı mı kalkıp yurt dışında da stop edecekler ben söyleyeyim. Yani o bizle boğuşan beynelgünel güçler bizle bundan sonra pazarlık edip anlaşacaklar. Biz kavga yanlısı değiliz. Biz Amerika ile de oturur anlaşırız, İngiltere ile de anlaşırız, Almanya ile de anlaşırız. Kimseyle kavga etmeye filan niyetimiz yok. 

KAN GÖVDEYİ GÖTÜRECEK
Bakın seçimler yaklaşıyor bu 15 gün içerisinde bizi deviremediler. Yavaş yavaş sokağa dökecekler. Sadece marjinal gruplar değil baskı yapacaklar MHP'li gençleri de sokağa dökmeye çalışacaklar. Ukrayna'daki gibi olmasını istiyorlar. Yetmeyecek başka güçler de gelecek. Sokakta resmen Ukrayna'da olduğu gibi kan gövdeyi götürecek mizansenler yapmaya çalışacaklar. Bu beynelgünel güçlerin oyunu. Milletim bunu görsün bakın. 15'ine kadar çökertemediler bizi. Çünkü millet yemiyor. Çıkacak 3 kaset, 5 kaset, 3 video. Bu 15 gün içerisinde sokağa dökecekler insanları. O da olmadı. Ona da güçleri yetmeyecek göreceksiniz inşallah. 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ, UKRAYNA GİBİ KARTON DEVLET DEĞİL
Yapacaklar bunu ama onu da başaramayacaklar. Bu millet sağduyulu. TC devleti de Ukrayna gibi karton devlet değil. Ne yapacaklar ondan sonra? Bu sefer seçimlerde sandıklarda hile yapıldı diye AKP'nin çok oy aldığı yerlerde sandık kaçırmalar, kavgalar, dövüşmeler, yakmalar çıkacak. 

HÜSEYİN AYGÜŞ VE NAZLI AKA OLSAM GEÇMEM ORADAN
Biz 1071 Malazgirt Bulvarı’nı yaparken buna karşı çıkanlar kimdi? Hüseyin Aygün, Aylin Nazlı Aka. Ben Hüseyin Aygül veya Aylin Nazlı Aka olsam kişisel olacak onur meselesi yapar geçmem oradan. Çünkü onların yapmamaları lazım yani. 

Bu haber toplam 1911 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.