1. HABERLER

  2. Gökçek, Gölbaşı'na verdiği sözü tutuyor
Gökçek, Gölbaşı'na verdiği sözü tutuyor

Gökçek, Gölbaşı'na verdiği sözü tutuyor

İstanbul, İzmir ve Antalya gibi kentlerde yapılan tekne düğünleri artık Ankara’da da yapılabilecek. Büyükşehir Belediyesi, Mogan Gölü’ne demirleyecek tekne için 5 milyon liralık bütçe ayırdı.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gölbaşı'na yerel seçimler öncesi verdiği "düğün gemisi" sözü tutmak için harekete geçti. Düğün gemisi için 5 milyon TL'lik bütçe ayrıldı.

Büyükşehir Belediyesi; İstanbul, İzmir ve Antalya gibi denize kıyısı olan şehirlerde sıkça yapılan tekne düğünlerinin Ankara’da da gerçekleştirilmesi için ilk adımı attı.
Büyükşehir Belediyesi’nin ‘2015 yılı Performans Programı’ kitapçığında, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı faaliyetler kısmındaki bilgiye göre ‘Gölbaşı Düğün Toplantı Gemisi’ faaliyetinin yapılacağı ve bunun için 5 milyon liralık bir bütçe ayrıldığı belirtiliyor.
Büyükşehir Belediyesi’nin Mogan’da faaliyete geçirmeye planladığı düğün ve toplantı gemisinin büyüklüğü ya da fiyatı gibi bilgiler henüz bilinmiyor. Fakat İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerde tekne düğünleri oldukça rağbet görüyor. Düğün fiyatları ise teknenin büyüklüğü ve lüks olup olmamasına göre 5 bin ile 200 bin TL arasında değişiyor.

 

Bu haber toplam 3305 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.