1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gökçek, sağduyu çağrısı yaptı
Gökçek, sağduyu çağrısı yaptı

Gökçek, sağduyu çağrısı yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ülkede Alevi-Sünni çatışması çıkarılmak istendiğine dikkat çekerek sağduyu çağrısı yaptı.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ülkede Alevi-Sünni çatışması çıkarılmak istendiğine dikkat çekerek sağduyu çağrısı yaptı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da açıklamalarda bulunan Gökçek “Türkiye’de kim Alevi-Sünni  Türk-Kürt ayrımı  yapıyorsa ya vatan hainidir ya da ülkemizi bölmeye çalışan alçaklardır.” dedi.

Cumhuriyet gazetesinin bir haberinde Alevi-Sünni ayrımı yapıldığını kaydeden Gökçek şu ifadeleri kullandı:

BU OLAY PROVAKASYONDUR, TEZGAHTIR

Bu olay açıkça ve alçakça yapılan bir provokasyondur. bugünün Türkiyesi’nde bir insanın, Alevi-Sünni çatışmasını körüklemesi için resmen deli ve vatan haini olması gerekir. Bu olay PKK terör olaylarına Alevi-Sünni çatışmasını ilave etmek için yaptığı açık bir tezgahtır.

ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYEN HAİNLER

Cumhuriyet’in haberinde protestocuların içinde BDP’lilerin yer aldığı açıkça belirtilmektedir. bu açık tahrike rağmen alevi vatandaşlarımızın böyle bir eyleme katılmalarını, PKK ve derin güçlerin oyununa, gelmelerini anlamak mümkün değildir. Türkiye’de kim Alevi-Sünni, Türk-Kürt ayırımı yapıyorsa ya vatan hainidir, ya ülkemizi bölmek isteyen alçaklardır, ya da Türkiye de iktidar gitsin de ne olursa olsun diyen çılgınlardır.

6-7 EYLÜL OLAYLARINI HATIRLATTI

6-7 Eylül olaylarındaki provokasyona da dikkat çeken Gökçek, takipçileriyle 6-7 Eylül olaylarının provokasyon olduğu gerçeğinin ortaya çıkarıldığı belgeyi de paylaşarak şöyle devam etti;

6-7 Eylül olaylarının hükümete atılan, ancak daha Lütfen bu kışkırtmalara prim vermeyelim. Alevisiyle sünnisiyle, kürdü ve türküyle bunun alçakça bir tertip ve tezgah olduğunu çevremizde herkese duyuralım. Birbirimizi tahriklere karşı uyaralım. Şimdi size bu olayların 6-7 eylül 1955’de yıllar öncesi benzer şekilde nasıl tezgahlandığını gösteren bir belge haber sunuyorum. Buradaki itirafları dikkatle okuyalım.

OYUNA GELMEYELİM

Alevi/Sünni, Kürt/Türk, ama bu milletin evladı olan bütün kardeşlerimizi uyarmayı bir görev biliyorum. Biz tarihte bu ülke için can veren dedelerimizin torunlarıyız ve yıllarca yedi düvele karşı birlikte çarpışan can kardeşleriz. beraberlik içinde şimdi de vatan hainlerinin oyununa gelmeyelim. Kürtler kardeşimizdir...PKK ülkemizin düşmanıdır...Aleviler kardeşlerimizdir...bizi birbirimize düşürmek isteyenler vatan haini alçaklardır.

BEYAZ GAZETE

 

 

Bu haber toplam 2159 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.