1. HABERLER

  2. Gökçek'e muhteşem karşılama
Gökçek'e muhteşem karşılama

Gökçek'e muhteşem karşılama

2014 Yerel seçimlerinden de zaferle çıkarak, 5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Başkan Melih Gökçek, Büyükşehir Belediye Binası’na gelişinde personel tarafından muhteşem bir kutlama ile karşılandı

A+A-

2014 Yerel seçimlerinden de zaferle çıkarak, 5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Başkan Melih Gökçek, Büyükşehir Belediye Binası’na gelişinde personel tarafından muhteşem bir kutlama ile karşılandı. Başkan Gökçek’e bu mutlu gününde eşi Nevin Gökçek, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ile bürokratları da eşlik etti.

Başkan Gökçek, karşılamada yaptığı konuşmada, iptal edilen 90 bin oyun 70 bininin AK Parti lehine olduğunu kaydederek, seçim kurullarına itiraz edeceklerini ifade etti.

         Başkan Gökçek, seçim zaferini ilk olarak personeli ile kutladı. Seçim sonrası Büyükşehir Belediyesi’ne gelişinde personeli tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı 5. kez kazanan ilk isim olmanın da gururunu binlerce Belediye çalışanı ile paylaştı.

         Başkan Gökçek, Belediye Binası’na gelmeden önce Ankaralı Coşkun, yerel seçimlere damgasını vuran “Ankara’nın Başkanısın” şarkısını seslendirerek, alandaki coşkuyu artırdı. Meşaleler, konfetiler ve ellerinde Türk bayrakları ile bekleyen coşkulu kalabalık Başkan Gökçek’i renkli görüntüler eşliğinde karşıladı.

        

BİRLİKTE ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPTIK”

 

       Başkan Gökçek, zafer konuşmasına “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu zaferi hediye eden Rabbime şükürler olsun. Bana 5. kez seçilme zaferi bahşeden rabbime hamd ediyorum. Rabbim beni sizden, sizi benden ayırmadı” sözleriyle başladı.

         Ankara’yı bir sefer daha 5 yıllığına birlikte idare edeceklerini vurgulayan Başkan Gökçek,“Vur vur inlesin, Mansur Yavaş dinlesin” sloganlarına karşılık, “Siz sandıkta vurdunuz ve işi bitirdiniz. Gerçekten birlikte çok büyük işler yaptık” diye konuştu.

         Başkan Gökçek, “Dik dur eğilme bu millet seninle” sloganı üzerine de şunları söyledi:

“Dik duruyorum, sizlerin verdiği güçle daha da dik duruyorum. Şunu herkes bilsin dostluğu ve yol arkadaşlığını da unutmayız. Hainlik yapanı da unutmayız. Dün saatlerce televizyonlarda olanları gördünüz. Daha önce anlattım, tezgah yapacaklarını söyledim. ‘Son ana kadar bizi mağlup gösterip, insanları sokağa dökecekler’ dedim. Birebir yaptılar. Allahın izniyle, Rabbimin desteği her şeyin üstünde. Elhamdülillah seçimi bize bahşetti Rabbim.”

 

-ANKARA SİZLER SAYESİNDE ÖRNEK KENT OLDU

 

Beynelmilel güçler, İstanbul’daki baronlar ve bu baronlarla birlikte içerideki işbirlikçilerin hepsinin bir araya geldiğini ve bir sefer daha Türkiye Cumhuriyeti gücü karşısında, Recep Tayyip Erdoğan’ın gücü karşısında mağlup olduklarını ifade eden Başkan Gökçek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu zafer Allahın yardımı ve milletimizin gücü sayesinde oldu. Milletimize teşekkürlerimizi şükranlarımızı sunuyorum. Ankaramız gerçekten sizlerin sayesinde siz çalışan kardeşlerim, memurum işçim, bütün kardeşlerim sayesinde bugün dünyanın örnek kentlerinden biri oldu. Sözler verdik milletimize o sözleri inşallah Cenabı Allah 5 yıl içinde tutmayı nasip etsin. Sizlerin sayesinde de başarılı olacağımıza inanıyorum. Allah kendi rızası için hep birlikte hizmet etmeyi mücadele etmeyi nasip etsin. Allah fitnecilere, fesatçılara fırsat vermesin. Hepinize bir sefer daha teşekkür ediyorum.”

 

-SEÇİM SONUÇLARINA BİZ DE İTİRAZ EDECEĞİZ

 

Sonuçların hemen ardından seçim kurullarına itirazların hemen başladığını ifade eden Başkan Gökçek, “Bizim itirazlarımız kabul edilirse bizim oylarımız 70 bin artar. 90 bin kusur oy iptal edildi. Bunların 70 bini bize ait olan. Arkadaşlarla konuştuk, biz de o oyları geri alacağız arayı açacağız” diye konuştu.

Başkan Gökçek, alandaki personelinden helallik de isteyence, coşkulu bir “Helal olsun” yanıtı alan Başkan Gökçek,“Allah razı olsun” diyerek, bu destekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

-ALLAH GÜCÜMÜZE ZEVAL VERMESİN

 

Konuşmasını güzel dilekleri ile bitiren Başkan Gökçek, “Buraya gerçekten hep birlikte geldiniz, beni çok mutlu ettiniz. Allah muhabbetimizi bozmasın, gücümüze zeval vermesin, Başbakanımıza güç versin, devlet içindeki fitneyi fesadı bitirsin, bize düşmanlık eden güçlere de akıl versin. Türkiye Cumhuriyeti Osmanlı ruhuyla tekrar dirilsin inşallah. Hepinize teşekkür ediyorum” sözleriyle büyük alkış aldı.

Başkan Gökçek’in konuşmasının ardından coşkulu kutlama havai fişek gösterisi ile son buldu.

Bu haber toplam 1949 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum