1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gökçek'e sevgi seli
Gökçek'e sevgi seli

Gökçek'e sevgi seli

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı için gittiği Kızılcahamam’da büyük bir coşku ile karşılandı.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı için gittiği Kızılcahamam’da büyük bir coşku ile karşılandı.

Miting havasında geçen açılış törenine; Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Nevin Gökçek, AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sevgi gösterileri ve alkışlar arasında otobüsün üzerinde konuşan Başkan Gökçek, “Şu meydandaki coşku, şu meydandaki heyecan Kızılcahamam’ın istikbalini Allah’ın izniyle AK Parti olarak şimdiden gösteriyor. Kızılcahamam öyle zannediyorum ki önümüzdeki 5 yıl tarihinin en güzel dönemini yaşayacak” diye konuştu.

Melih Gökçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gönlünde Kızılcahamam’ın ayrı bir yeri olduğunu belirterek,“Sayın Başbakanımız ne zaman toplantı olsa milletvekilleriyle her seferinde bir başka yeri değil Kızılcahamam’ı tercih etmiştir. Onun için ayrı bir sevgisi var. Bize de talimatı var. Artık diyor Kızılcahamam’ı AK Parti’nin yönetmesi lazım. Onun için Kızılcahamamlıların AK Parti adayına sahip çıkması lazım diyor” diyerek düşüncelerini aktardı.

“KIZLCAHAMAM’I AYRI TUTMADIK”-

Konuşması alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sık sık kesilen Başkan Gökçek, Kızılcahamam’ı hiçbir zaman Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ayrı düşünmediklerini  belirterek şunları söyledi :

“Kızılcahamam Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanmadan önce, biz hiçbir zaman Kızılcahamam’ı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ayrı telakki etmedik. Hep dedikki Kızılcahamam’ımıza Büyükşehir’in ilçesi gibi hizmet edelim. Asfalt dediler, asfaltınızı döktük. Soğuk suyu aldık baştan aşağı değiştirdik. Kızılcahamam’ın evlatlarını orada çalıştırmaya başladık”

-          KIZILCAHAM’A GÖTÜRÜLECEK HİZMETLER –

Kızılcaham’a götürülecek hizmetleri de anlatan Başkan Gökçek, Soğuksuyu yeni baştan yapacaklarını belirterek, yazın Ankaralıların buraya gelmek için yarışacaklarını söyledi. Soğuk suya otobüs seferleri koyacaklarını müjdeleyen Başkan Gökçek, böylelikle daha çok insanın Soğuk suya gelebileceğini söyledi.

                      Kızılcahamam’ın ürünlerini de değerlendireceklerini kaydeden Başkan Gökçek, “Kızılcahamam’ın ürünlerini satmak için Kızılcahamam’ın girişinde hem sağında hem solunda Muhittin kardeşimle beraber Allah nasip ederse satış yerleri yapacağız ve ürünleriniziz orada satacaksınız” dedi.

Kızılcahamam’da hayvancılığa da destek olacaklarını vurgulayan Başkan Gökçek, arıcılık, büyükbaş ve küçükbaş hayvan konusunda destek olacaklarını anlattı.

Kızılcahamam’ı termal turizmi açısından canlandırmak istediklerini belirten Başkan Gökçek, tesis kurmak isteyen vatandaşlara  alt yapı hizmetlerini ücretsiz götüreceklerini söyledi.

-KIZILCAHAMAM BAZLAMASINI HALK EKMEK SATACAK-

Kızılcahamam’lı kadınlara yönelik olarak ta destek olacaklarını anlatan Başkan Gökçek, “Kızılcahamam’ın bazlaması meşhur. Halk Ekmek Fabrikası’na talimat veriyorum bu bazlamaları sizden alacaklar ve Ankara’da satacaklar çok ciddi bir sanayi olacak” diye konuştu.

Başkan Gökçek ayrıca Kızılcahamam’da bulunan sanayi bölgesinin büyütüleceğini, hanımlara BELMEK kursları düzenleneceğini ve Aile Yaşam Merkezi açılacağını müjdeledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak gıda ve kömür yardımında da bulunacağını kaydeden Başkan Gökçek büyük alkış aldı.

Kızılcahamam Yolu’nun Kazan’a kadar  2 şeritten 4 şerite çıkarmak için çalışacaklarını kaydeden Başkan Gökçek aslfaltsız yol kalmayacağını, köylerin ilk kez sıcak asfaltta buluşacağını da kaydetti.

-ANKETLERDE AK PARTİ OYLARI YÜKSELİYOR-

Başkan Gökçek konuşmasında Ankara genelinde 94 bin 477 kişi üzerinde yaptırdığı anket neticelerini tekrarlayarak, MHP adayının 9.81, CHP adayının 35.35 Ak Parti adayının ise 52.81 oy oranını aldığını açıkladı.

Daha çok çalışılması gerektiğini vurgulayan Başkan Gökçek, “Bu 5 yıl inşallah Kızılcahamam’ın altın yılları olacak” diye sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 1857 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.