1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gökçek'ten bomba Sarıgül iddiası
Gökçek'ten bomba Sarıgül iddiası

Gökçek'ten bomba Sarıgül iddiası

Melih Gökçek, TGRT Haber'de Hadi Özışık'a konuk oldu ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile ilgili bomba bir idida ortaya attı.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TGRT Haber'de Basın Odası'na katıldı. Hadi Özışık'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Melih Gökçek, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile ilgili bomba bir de idida ortaya attı.

KENDİ BELEDİYESİNDE BAŞARILI AMA...

Yerel seçimlerde CHP'den İstanbul Büyükşehir Başkan adayı olması beklenen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül için "kendi belediyesinde başarılı. Ancak başarılı olması Kadir Bey'den iyi olduğu anlamına gelmez" diyen Gökçek şöyle devam etti: 

İSTANBUL'U KAYBEDERSE GENEL BAŞKAN ADAYI OLUR

"Karşı karşıya gelirlerse Kadir Bey çok rahat ezer. İstanbul'u kaybetse de genel başkan adayı olacak. Sarıgül, CHP'nin kapısından içeriye adımını attığı anda genel başkan seçilecek."

MEDYA VE BARONLAR POMPALIYOR

"Medya ve özellikle baronlar Sarıgül'ü pompalıyorlar. Anketler sipariş usulü yapılıyor. Hatırlayın Ecevit yüzde 1-2'ye düşen Ecevit nasıl pompalandı da seçim aldı. Kılıçdaroğlu'nu da pompaladılar 30'lara kadar çıkmıştı muhalefet ettik 26 ya indi."

YENİ BİR RAPOR VAR BUGÜN YARIN ORTAYA ÇIKAR

"Şimdi de Sarıgül'ü pompalıyorlar. Yeni bir rapor var Sarıgül'le ilgili bugün yarın çıkar ortaya, onun da muhalefetleri böyle çalışmalar yapıyor.

Adnan Keskin'e ikinci adam olmayı teklif etti o da kabul etti. Baktı Kılıçdaroğlu'nda iş yok oraya yöneldi."

DENİZ BAYKAL'I ÇAĞIRDILAR VE DEDİLER Kİ...

"Çünkü Baron'lar acayip baskı yapıyorlar. Hatta geçen günlerde Deniz Baykal'ı çağırıp sen karışma dediler çok iyi biliyorum."

 

BAYKAL'A YAPTIKLARI GİBİ İNDİRİVERİRLER

Gökçek geçen hafta da katıldığı bir televizyon programında Sarıgül için “Biraz rüzgar estirirler. Hepsi o kadar. Başka da bir şey olmaz. Bunu Bülent Ecevit döneminde de yaptılar. Önce şişirdiler ve sonrasını herkes biliyor. Baktılar gitmiyor Baykal'a yaptıkları gibi yapıp indirirler' diyerek çarpıcı bir imada bulunmuştu.

Kaynak: İnternet Haber

Bu haber toplam 1883 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.