1. HABERLER

  2. Gökçek'ten çarpıcı MOSSAD iddiası
Gökçek'ten çarpıcı MOSSAD iddiası

Gökçek'ten çarpıcı MOSSAD iddiası

AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kongresi’ne katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek “Fransa’daki olayların arkasında MOSSAD var.” dedi.

A+A-

AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kongresi’ne katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek “Fransa’daki olayların arkasında MOSSAD var.” dedi.

Akalın Tesisleri’nde gerçekleştirilen Kongreye katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yaptığı konuşma, sık sık kongreye katılan gençler tarafından sevgi gösterileri ve tezahüratlarla kesildi.

YAŞANANLARDAN DERS ÇIKARIN

Konuşmasında Avrupa’da İslam düşmanlığı’nın işlendiğini kaydeden Gökçek “ Fransa’da bir dergiye saldırı oldu. Ve Avrupa’da İslam düşmanlığı aşılanmaya çalışılıyor. Fransa’da bu olaylardan önce bir Filistin kararı çıkmıştı. Hükümette bu karara sıcak bakıyordu. İsrail bu durumdan rahatsız oldu.” Dedi.

OLAYLARIN ARKASINDA MOSSAD VAR

Yaşanan olaylarında ardından İsrail’in istihbarat örgütü MOSSAD’ın olduğu öne süren Gökçek “Mossad bu olayları körüklüyor. Bunlar Filistin’in devlet olarak tanınmaması için yapılıyor.” Dedi.

CHP’LİLERİN KENDİLERİNE BİLE HAYRI YOK

2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerin önemine değinen Gökçek “Bizim tatlı ve güzel bir muhalefetimiz var. Kendilerine bile hayırları yok. Foyaları bir bir ortaya çıkıyor. CHP bütün dışkılarını ortaya atıyor. Allah Kılıçdaroğlu’nu başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

SAĞ TABANA LAF ETMEYİN

Paarti üyelerin BBP, MHP ve SP’nin aleyhinde konuşmamalarını tavsiye eden Gökçek “Bu partilerin tabanlarıyla yakın münasebetler kurun. Alperenler fikir olarak bize yakın. Onları da yanınıza alın. Kılıçdaroğlu’na istediğiniz kadar çatabilirsiniz.” Dedi.

Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü;

Bizim Ankara’da bir Osmanlısporumuz var. Bu Osmanlıspor’un en önemli konusu taraftar eksikliği. Gençler Passoligleri’ni alsınlar, bu işleri organize edelim toplu olarak buradan semtlerden de otobüs kaldırılsın. Osmanlıspor maçlarında deşarj olursunuz”

 

Bu haber toplam 2320 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.