1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na Madem Atatürkçü'sün niye sustun?
Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na Madem Atatürkçü'sün niye sustun?

Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na Madem Atatürkçü'sün niye sustun?

Allah ile Atatürk'ü aynı kefeye koyan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, en sert tepki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten geldi.

A+A-

Allah ile Atatürk'ü aynı kefeye koyan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, en sert tepki  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten geldi.

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da öyle bit twett attı ki Atatürk ile Allah'ı bir tuttu. Cumhuriyet Halk Partisi lider Kemal Kılıçdaroğlu çok tartışılacak bir twett attı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirmek isterken Allah ile Atatürk'ü bir tuttu.


Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın milliyetçilik ve şehit aileleriyle ilgili açıklamalarıyla ilgili ateş püskürürken "Hadi, Mustafa kemal Atatürk'ten korkmuyorsun, utanmıyorsun diyelim, bari Allah'tan kork." diye yazmıştı.

 

Kılıçdaroğlu’nun bu ifadelerine sert tepki gösteren Melih Gökçek ise sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Kemal Kılıçdaroğlu için ağır ifadeler kullandı. Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Gökçek, twitter sayfasında şu ifadelere yer verdi:

 

Bu cümle öncelikle bilgisizliğin, gafilliğin, çapsızlığın ta kendisi...haddini bilmemek ise işin ikinci yönü...Kılıçdaroğlu şimdi bak; birincisi önce senin Atatürk’e olan saygını tartışmak gerek..Hüseyin Aygün Dersim dolayısıyla Atatürk’ü suçlarken niye sustun?

Ne demişti Aygün? "Dersim katliamı bir soykırımdır, sorumlusu CHP ile devlettir. bu soykırımdan Atatürk de haberdardır"..Hatırladın mı? Madem Atatürkçüsün niye sustun? sen Atatürk’ten korkmuyor musun? Utanmıyor musun? İkincisi Atatürk’ü yaradanla nasıl mukayese edip aynı cümle içinde kullanırsın?insan insanla mukayese edilir...sana öğreteceğimiz çok şey var. Hele hele bari diyerek, yaradanımızı küçümsemen affedilecek bir ifade değil. Eğer buna da gaf diyorsan sana diyecek bir şey bulamıyorum... Son söz; biz de Allah’ın kulları olarak seni ona havale ediyoruz...

 

BEYAZ GAZETE

Bu haber toplam 1768 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.