1. HABERLER

  2. Gökhan Koçak'tan Beyaz Türklere sert tepki
Gökhan Koçak'tan Beyaz Türklere sert tepki

Gökhan Koçak'tan Beyaz Türklere sert tepki

Gökhan Koçak'tan Beyaz Türklere sert tepki

A+A-

AK Partili Koçak mecliste yaptığı konuşmada Türkiye'de yaşanan sıkıntılara değindi..

Gölbaşı Belediyesi’nin ekim ayı meclis toplantısında gündem dışı söz alan AK Parti Büyükşehir Belediye meclis üyesi Gökhan Koçak Türkiye’de yaşanan son zamanlarda ki konuları konuştu. Koçak, yaşanan sıkıntıların “Beyaz Türkler” tarafından desteklendiğine vurgu yaparak bugüne kadar konuşmadığını da belirtti.

Koçak; “Beyaz Türkler hedefine ulaştı”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Ankara Büyükşehir Meclis üyesi Gökhan Koçak Diyarbakır’da evlerinin önünde pusuya düşürülerek şehit edilen 2 Uzman Çavuş için başsağlığı dileyerek; “Hem yazılı hem de görsel basında bu konuda konuşmak istemedim. Ama geldiğimiz nokta itibari ile Marksist, Leninist, Zerdüşt bir anlayışa sahip olan bölücü terör örgütünün faaliyetleri ortada. Ciğerlerimiz yanıyor. Bunların siyasi uzantısı olan “Beyaz Türkler’i” de tebrik ediyorum. Beyaz Türkler amaçlarına ulaşmıştır. Yapmış olduğu ve vermiş olduğu destekler ile Türkiye’de son 3 ayda yaşananları gözler önüne sermiştir.

Uşaklık yapan kalemşorlar…

Hala bunun uşaklığını yapan içeride ve dışarıda satılık kalemşorlarında hizmetleri de devam etmektedir. Bunlara destek verenleri milletimiz gerekli cevabı verecektir. Bu kutsal topraklarda sonra da önce de şehitlerimiz her zaman olacaktır. Yaşadığımız coğrafya bedel isteyen bir coğrafyanın. Altın tepsi ile sunulmuş bir coğrafya değildir. İslam davası uğruna, vatanı, milleti uğruna kim canını vermişse minnetle anıyoruz. Buyurun Beyaz Türkler AK Parti’yi iktidardan düşürdünüz.

Nur Serter’in başörtülü kızlara ne çektirdiğini gördük

Biz hiçbir siyasi partinin kin ve hamaset uğruna siyaset yaptığına inanmıyoruz. Türkiye koalisyon dönemlerini de gördü. Türkiye mafyaları, vesayet dönemlerini, cuntalarını gördü bunların hepsini de yaşadık. İsim vermekten çekinmiyorum. İstanbul Üniversitesi’nde Nur Serter gibi hanımefendilerin başörtülü kızlara ne çektirdiğini ve kimsenin sesinin çıkmadığını da gördük. Eski Türkiye’de bir milyar dolar için kapı kapı gezildiğini de gördük. Ben istiyorum ki siyaset haysiyetli, onurlu bir şekilde yapılsın.

Başkandan uyarı; “Genel siyasete girmeyin”

Koçak’ın Türkiye’de son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı huzursuzluk içerisinde olduğunu, sıkıntılı bir çözüm süreci olduğunu söylediği esnada Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’dan genel siyasete girmeyelim uyarısı yapıldı. Koçak bunun üzerine konuşmasını toparlayarak Türkiye’yi bu duruma getirenleri kınadı.  

Bu haber toplam 1310 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.