1. HABERLER

  2. Göl-Der'in yeni başkanı Gürsel Demirci oldu
Göl-Der'in yeni başkanı Gürsel Demirci oldu

Göl-Der'in yeni başkanı Gürsel Demirci oldu

Gölbaşı ilçesi Koruma Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖLDER) Başkanlığına Gürsel Demirci seçildi.

A+A-

Gölbaşı ilçesi Koruma Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖLDER) Başkanlığına Gürsel Demirci seçildi.
GÖLDER olağan genel kurulunu yaptı. Anadolu Sofrasında gerçekleşen olağan genel kurulda, tek liste halinde gidilen seçimde Gürsel Demirci başkan oldu.

Göl-Der eski Başkanı İsa Ömercan, GÖLDER’in Gölbaşı’nda bir çok iyi işler yaptığına dikkat çekerken yeni yönetime başarılar diledi.

GÖL-DER BİR ÇOK KONUYA DİKKAT ÇEKTİ

GÖLDER başkanı seçilen Gürsel Demirci ise, GÖLDER’in Gölbaşı’nın en köklü ve en etkin derneklerinden biri olduğuna dikkat çekerek “Devraldığımız bayrağı daha da yukarı taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İsa Ömercan başkanlığındaki GÖLDER, Gölbaşı’nda çevre olmak üzere bir çok konuya dikkat çekti. İsa Ömercan kardeşimize bugüne kadar yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. GÖL-DER gibi bir dernekte başkanlık görevini ifa etmek benim için onurdur.” dedi.

İSA ÖMERCAN’A TEŞEKKÜR

Başkanlık görevi devralan yeni başkan Gürsel Demirci, İsa Ömercan’a çiçek takdim ederek bundan sonraki yaşamında başarılar diledi. GÖL-DER’in yeni yönetiminde Avukat Özgür Sağlam, gazeteciler Özcan Aydoğdu, Çiğdem Şirin ve Mehmet Demir gibi isimler de bulunuyor.

Bu haber toplam 2043 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.