1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyesi çalışanları defnedildi
Gölbaşı Belediyesi çalışanları defnedildi

Gölbaşı Belediyesi çalışanları defnedildi

Elim bir trafik kazası sonucunda yaşamlarını yitiren belediye personellerimizden Ali Ulu ve Erdal Çağıl ebediyete uğurlandılar.

A+A-

Ali Ulu ve Erdal Çağıl’ın için Gölbaşı Belediyesi avlusunda tören düzenlendi. Törenin ardından  cenazelerin Merkez Camii’nde cenaze namazları kılındı.

Cenaze merasimine, Ak Parti Genel Sekreteri ve Ankara Bölge Milletvekili Fatih Şahin, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili  Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,Gölbaşı Jandarma Komutanı Murat Kuyucu, İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen, Gölbaşı belediye meclis üyeleri, Gölbaşı Belediyesi eski başkanları, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye personelleri, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ali Ulu ve Erdal Çağıl’ın yakınlarına başsağlığı diledi.Törende, İlçe Müftüsü Ahmet Halıcı tarafından mevlid-i şerif okundu ve helallik alındı. Cenazeler, belediye avlusundaki törenin ardından Merkez Camii’ne getirildi. Ulu ve Çağıl’ın cenazesi öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından  Gölbaşı Mezarlığında defnedildi.

Bu haber toplam 3405 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.