1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyesi eğitime önem veriyor
Gölbaşı Belediyesi eğitime önem veriyor

Gölbaşı Belediyesi eğitime önem veriyor

Gölbaşı Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten Gençlik ve Sanat Merkezi durmak bilmiyor. GESAM bu kapsamda öğrencilere ve yetişkinlere yönelik kültürel ve sanatsal kurslar açmaya tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi, öğrencilere ve yetişkinlere yönelik eğitim, sanat, ve kültür dallarında çeşitli kurslar açıyor. Kurslar Gölbaşı Belediyesi’ne ait Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre Merkezi’nde çeşitli dallarda ücretsiz olarak veriliyor.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY, düzenlenecek kursların toplumun her yaş grubuna yönelik olduğunu söyledi. Başkan DURUAY, açılacak kursların öğrencilerin yanı sıra yetişkinlerinde ilgilerini çekecek alanlarda olduğunu ifade etti.

 

Başvurular 10-24 Ekim’de

 

Düzenlenecek kurslarda Türk halk müziği korosu, halk dansları, tiyatro, bağlama, gitar, resim, kumlama, yağlı boya, işaret dili gibi eğitimler verilecek. Kurslara başvurmak isteyen vatandaşlar 10-24 Ekim tarihleri arasında, 485 53 10 numaralı telefondan ve Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre Merkezi’nden bilgi alabilirler.

Bu haber toplam 1465 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.