1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri ekipleri dört bir tarafta çalışmaya devam ediyor
Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri ekipleri dört bir tarafta çalışmaya devam ediyor

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri ekipleri dört bir tarafta çalışmaya devam ediyor

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçenin farklı noktalarında yürütülen çalışmalar, hızlı bir şekilde devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sonbaharın kalan günlerini iyi değerlendirmek yoğun bir mesai içine girdi.  Ekipler kaldırım, yol açma, genişletme ve malzeme serimi çalışmalarına ağırlık verdi.  

 

KIŞ ÖNCESİ YOĞUN MESAİ

 

Ekipler, vatandaşların kış aylarını rahat bir şekilde geçirmesi amacıyla haftanın yedi günü yoğun mesai harcıyor.  Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler haftalık planlar dahilinde bu hafta 15 mahallede birçok farklı noktada 400 m² kaldırım tamiratı, 265 m bordür tamiratı, 300 m² asfalt yama çalışması,1654 m imar, kadastro yolu ve 1910 m malzeme serim çalışmaları yaptı.

 

ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

 

Gölbaşı’nın dört bir yanında çalışmalara devam ettiklerine dikkat çeken Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, "Kış sezonu öncesi planlanan bölgelerde  altyapı ve üst yapı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Gölbaşı’nın her noktasına hizmet götürmeye devam ediyoruz. Öncelik esasına uygun bir şekilde belirlediğimiz plan kapsamında her mahallede gerekli çalışmalar ekiplerimiz tarafından yapılıyor.” dedi..

Bu haber toplam 2326 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.