1. HABERLER

  2. Gölbaşı Belediyesi'nde yeni atamalar
Gölbaşı Belediyesi'nde yeni atamalar

Gölbaşı Belediyesi'nde yeni atamalar

Gölbaşı Belediyesi'nde yeni atamalar

A+A-

Gölbaşı’nda uzun yıllardan bu yana çeşitli kurumlarda görev yapan Bayram Yıldırım, Gölbaşı  Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görevine getirilirken, eski ASKİ Gölbaşı Şube Müdürü Veli Yıldız da Fen İşleri Müdürlüğüne vekalet edecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yeni dönemde Gölbaşı’nı marka kent yapma yolunda beraber çalışacağı kadrosunu da oluşturmaya başladı. Eski ASKİ Gölbaşı Şube Müdürü Veli Yıldız’ı Fen İşleri Müdür Vekilliğine atayan Başkan Duruay, Bayram Yıldırım’ı da Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü olarak atadı. Bayram Yıldırım aynı zamanda Özel Kalem Müdürlüğü’ne de vekalet edecek.

BAYRAM YILDIRIM KİMDİR?

1964 yılında Bezirhane'de doğan Yıldırım evli ve 3 çocuk babası. Üniversiteden mezun olduktan sonra 1987 yılında İçişleri Bakanlığında Memuriyet hayatına başladı. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nde Memur, Teftiş Kurulu Bakanlığında Şef ve Afet İşleri Genel Müdürlüğünde Sivil Savunma Uzmanı olarak görevlerde bulunan Yıldırım, 2000 yılından bu güne kadar TMO Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak vekaleten yönetmekteydi. 17.05.2011 tarihi itibari ile TMO Genel Müdürlüğü Akçakoca Şube Müdürlüğüne Müdür olarak atandı.

Son Gaste olarak, Bayram Yıldırım’a yeni görevinde başarılar dileriz…

Bu haber toplam 4116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum