1. HABERLER

  2. Gölbaşı Belediyesi'nden eğitime tam destek
Gölbaşı Belediyesi'nden eğitime tam destek

Gölbaşı Belediyesi'nden eğitime tam destek

Gölbaşı Belediyesi, ilçe genelindeki tüm okulların tamirat, tadilat, bakım, onarım işlemlerini gerçekleştiyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi, ilçe genelindeki tüm okulların tamirat, tadilat, bakım, onarım işlemlerini gerçekleştiyor. Okulların çevre düzenlemesi ile birlikte bahçe temizliğini de gerçekleştiren Gölbaşı Belediyesi, ilçe genelindeki okulların yeni eğitim-öğretim yılına sorunsuz bir şekilde hazırlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber: Özcan Aydoğdu


DURUAY: BELEDİYE OLARAK EĞİTİME TAM DESTEK VERİYORUZ
Gölbaşı genelindeki tüm okulların tadilat, tamiratlarını yaptıklarını belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yeni eğitim-öğretim yılında, çocukların daha bakımlı ve temiz okullarda eğitim görmesini arzuladıklarını söyledi. Belediye olarak ihtiyacı olan tüm okullara destek sağladıklarını da belirten Duruay “ Gölbaşı’mızdaki tüm okullarda daha nezih bir ortamda eğitim verilmesini amaçlıyoruz. Okullarımızın temizlik, tamirat, boya ve tadilat işleri belediyemiz tarafından yapılıyor. Belediye olarak eğitime tam destek veriyoruz. Çocuklarımızın daha temiz ve bakımlı okullarda eğitim görmesini istiyoruz.”dedi.

TEMİZ ÇEVRE TEMİZ TOPLUM
Çevre temizliğinin belediyenin asli görevi olduğunu belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay “Çevre temizliği belediyelerin asli görevidir. Temiz tutmanın birinci şartı kirletmemektir. Biz okullarımızın çevre temizliğini yaparak temiz bir şekilde yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyoruz.” dedi.

OKULLARA HİZMET SEFERBERLİĞİ

Okulları yeni eğitim-öğretim yılına şimdiden hazırlamayı hedefleyen Gölbaşı Belediyesi, bölge genelindeki tüm okulların bakımından onarımına, bahçe düzenlemesinden, çatı onarımına kadar tüm eksikliklerini karşılıyor. Okul bahçelerinin temizliği ise Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerince sürekli yapılıyor.

 

 

Bu haber toplam 1306 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.