1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyesi'nden eğlence dolu sünnet şöleni
Gölbaşı Belediyesi'nden eğlence dolu sünnet şöleni

Gölbaşı Belediyesi'nden eğlence dolu sünnet şöleni

Gölbaşı Belediyesi'nden eğlence dolu sünnet şöleni

A+A-

Gölbaşı’nda , gerçekleştirilen toplu sünnet şöleninde 200 çocuk sünnet edildi.

Gölbaşı Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 200 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi.

Atatürk Sahil Parkında düzenlenen Sünnet Şöleni'nde çocuklar ve aileleri palyaçolar ve maskotlar tarafından düzenlenen etkinliklerle doyasıya eğlendi. Çocuklara burada çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Atatürk Sahil Parkında çocuklarla bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek çocuklar ve aileleri ile birebir ilgilendi. Çocuklarla sohbet eden Başkan Şimşek, sünnet olan çocuklara bisiklet hediye ederek, aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hediye törenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “ Pandemi nedeniyle bizde bir çok etkinlikten mahrum kaldık. Pandemin azalması ve aşılama oranı en yüksek ilçelerinden birininde Gölbaşı olması dolayısıyla böyle bir etkinlik yapmak istedik. Bu etkinlikte ilçemizde yaşayan dar gelirli ailelerimizin çocuklarını sünnet ettirdik. Yapılan başvuru sonucunda 200 tene çocuğumuzu sünnet ettirdik ve 200 tane bisiklet hediye ettik. Allah damatlıklarını göstersin” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, vatandaşlar için etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, 30 Ağustos Zafer Bayramında, belediye olarak Atatürk Sahil Parkında Hadise’nin konser vereceğini söyledi.

 

 

Bu haber toplam 2444 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.