1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyesi'nden yüzde 100 hibeli buğday desteği
Gölbaşı Belediyesi'nden yüzde 100 hibeli buğday desteği

Gölbaşı Belediyesi'nden yüzde 100 hibeli buğday desteği

Gölbaşı Belediyesi, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek önderliğinde ülkemizde ve ilçede yaşanan kuraklık sorunu sebebiyle çiftçilerin mağdur olmaması için başlattığı yüzde 100 hibe buğday desteğini bu sene de devam ettiriyor.

A+A-

 Çiftçinin ve üreticinin her zaman yanında olduklarının vurgusunu yapan Başkan Ramazan Şimşek, “Kuraklığın kapımıza dayandığı geçen sene çiftçimize destek vermek amacıyla %100 hibe olarak verdiğimiz buğday tohumlarının yüksek verimli bir şekilde hasat edildiğine şahit olmuştuk. Bu sene de yine yüzde 100 hibeli şekilde çiftçimize tohum desteği vereceğiz. Üreticilerimizin, çiftçilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi. Ekilen her bir tohumun vatanımıza, milletimize ve çiftçimize hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını temenni ettiğini söyleyen Başkan Şimşek, “Tarım ve hayvancılık konusunda ülke tarımına yön verecek projelere hayat vereceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 Gölbaşı’nda ikamet eden ve İlçe Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı olan çiftçiler arasından noter huzurunda yapılacak olan kura çekilişi ile hibe buğday alacaklar tespit edilecek. Geçen sene hibe desteğinden yararlanmış olan çiftçiler bu sene yararlanamayacak. Hibe destek programının son başvuru tarihi 7 Ekim 2022 Cuma günü olup başvurular ise https://www.ankaragolbasi.bel.tr/bugday-hibe internet adresinden yapılacak.

tohum-hibe.jpg

Bu haber toplam 1703 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.