1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Çorumlular Birliği’nden Dev İftar Organizasyonu
Gölbaşı Çorumlular Birliği’nden Dev İftar Organizasyonu

Gölbaşı Çorumlular Birliği’nden Dev İftar Organizasyonu

Gölbaşı Çorumlular Birliği tarafından 13 Haziran 2018 Çarşamba günü dev İftar programı düzenlenecek.

A+A-

Gölbaşu Çorumlular Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ulunç, İftar programı öncesinde açıklama yaptı. Başkan Ulunç yapmış olduğu açıklamada şöyle dedi:

“Başı rahmet, Ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayına bizleri bir kez daha  kavuşturduğu için yüce rabbimize hamd-u senalar olsun.

Bizler insan olarak yaratılışta eşdeğeriz, dinde ise kardeşiz. Başta Ankara’mız olmak üzere, Gölbaşımızda da sorumluluklarımız var. Yaşadığımız yerlere karşı sahip olduğumuz sorumlulukları yerine getiriyoruz, getirmeye devam edeceğiz.

Necip Fazıl, ‘Eğer tadını bilirseniz, ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir’ diyor. Bizler de Gölbaşı Çorumlular Birliği olarak bu mübarek günlerde paylaşmanın lezzetini birlikte yaşamak için bu iftar programını organize ettik. Değerli hemşerilerimizi, dostlarımızı ve tüm halkımızı bu güzel iftar programımıza davet ediyorum”

Gölbaşı Çorumlular Birliği tarafından düzenlenecek olan İftar programı; 13 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 19.45’de Gölbaşı Öğretmenevi’nde gerçekleşecek.

Bu haber toplam 2220 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum