1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Cumhurbaşkanını bekliyor
Gölbaşı Cumhurbaşkanını bekliyor

Gölbaşı Cumhurbaşkanını bekliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Mart'ta Gölbaşı’na gelecek.

A+A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 13 Mart Çarşamba günü Gölbaşı’nda AK Parti İlçe Teşkilatının düzenleyeceği mitinge katılacak.
AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında “Allah nasip ederse 13 Mart Çarşamba günü, dünya lideri cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Gölbaşı’nda misafir edeceğiz ve Gölbaşlılarla buluşturacağız. Ben inanıyorum ki o gün tüm Recep Tayip Erdoğan sevdalıları ve Cumhur İttifakına gönül vermiş kıymetli Gölbaşlılar cumhurbaşkanını yalnız bırakmayacak ve o gün burada şölen havasında bir miting gerçekleştireceğiz” dedi. 
Akceylan, açıklamalarına şöyle sürdürdü: 
“Bu mitingde esnasında bir de Belediye Başkanımız Fatih Duruay’ın beş yıl içerisinde yaptığı 219 eserin toplu açılışını yapacağız. 1 Ocak 2019 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Ankara adaylarının açıklamasıyla birlikte sahada her gün çalışmaktayız ve çalışmaya devam ediyoruz. Kalan sürede de çalışmalarımız hızlanarak Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir şekilde devam edecek. Gölbaşı Ankara’da Cumhur İttifakının MHP lehine olan üç ilçeden biri, adayımız da Ramazan Şimşek. Bizler asla ayrım yapmıyoruz. Cumhur İttifakına tüm ruhumuzla bağımlı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah'ın izni ile Gölbaşı’nda Ramazan Şimşek başkanımız rekor bir oyla belediye başkanı seçilecek ve aynı şekilde 21 yıllık belediye başkanlığı tecrübesiyle, devlet adamlığı tecrübesi ve Cumhurbaşkanımızın 30 yıla aşkın yol arkadaşı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki’ye de rekor bir oyla Gölbaşı’nda inşallah destek vereceğiz. Sandıkları o gün hep beraber patlatacağız.”
Basın açıklaması toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Bu haber toplam 3844 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.