1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi'nden yıl sonu sergisi
Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi'nden yıl sonu sergisi

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi'nden yıl sonu sergisi

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi’nin 2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde açtığı kurslarda üretilen eserlerin yer aldığı yıl sonu sergisi açıldı.

A+A-

Halk Eğitim Merkezi binasındaki sergi açılışına, Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,  Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Murat Kuyucu, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim  Müdürü Adnan Gürbüz, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, muhtarlar, uta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstikla Marşı’nın okunması ile başlayan program, halk oyunları ve Seymen ekibinin gösterileriyle devam etti.

Sergi açılışı programında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Uçar, 59 alan ve 3065 ayrı programda açılan kurslarla hizmet verdiklerini belirterek, “2015-2016 eğitim öğretim yılında 478 kurs ve 10.456 kursiyerle hizmet verirken 2016-2017 eğitim öğretim yılında devam eden kurslarımızla birlikte 9 bin kursiyere ulaştık” dedi.

Sergide usta öğreticilerin ve kursiyerlerin yaptığı el işi çalışmaları, Kaymakam Esmer, Başkan Duruay ve protokol üyeleri tarafından incelendi.

Sergide eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere Kaymakam Esmer ve Başkan Duruay tarafından sertifikaları verildi.

Bu haber toplam 1676 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.