1. HABERLER

  2. Gölbaşı HEM, göğsümüzü kabartı
Gölbaşı HEM, göğsümüzü kabartı

Gölbaşı HEM, göğsümüzü kabartı

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Ankara genelinde 2351 kurumu arasında 3.oldu. Kurumlar arasında Eğitim Öğretim yılı Eğitimde Kalite Yönetim Sisteminde (EKYS) dereceye girenler belli oldu.Buna göre Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi, büyük bir başarı göste

A+A-

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Ankara genelinde 2351 kurumu arasında 3.oldu. Kurumlar arasında Eğitim Öğretim yılı Eğitimde Kalite Yönetim Sisteminde (EKYS) dereceye girenler belli oldu.

Buna göre Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi, büyük bir başarı göstererek 2351 kurum arasında üçüncü oldu. 14 Mayıs 2014´te Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nce yapılması planlanan ödül töreni, Manisa- Soma´da yaşadığımız elim maden kazası nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Oğuz Yücel, kazanılan derece sonrası şunları ifade etti.

YÜCEL: TEŞEKKÜR EDİYORUM

"2009 yılından bugüne kadar Merkez Müdürlümüzce Toplam Kalite Yönetimi kapsamında yürüttüğümüz çalışmalarımızdaki emekleri ve gayretleri için tüm okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, memurlarımıza, çalışanlarımıza, kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Birlikte çalışma fırsatı yakaladığımız ama süreç içerisinde Merkezimizden ayrılan tüm eski çalışma arkadaşlarıma ve bize bu ödülü layık gören Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze de teşekkürü bir borç biliyorum."

Bu haber toplam 3536 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum