1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı kendi enerjisini üretecek
Gölbaşı kendi enerjisini üretecek

Gölbaşı kendi enerjisini üretecek

Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, atıkları enerjiye dönüştürmek için hemen harekete geçeceklerini ve biyoenerji santrali kurulacağını açıkladı.

A+A-

 

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, kuracakları biyoenerji santrali ile atıkları enerjiye dönüştüreceklerini bildirdi.

Konuyla ilgili olarak gerekli projenin hazır olduğunu ve kısa zamanda harekete geçileceğini müjdeleyen Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek şunları söyledi:

“ATIKTAN KURTULACAĞIZ”

“Gölbaşı’mızın kırsal mahallelerinde tarım, gıda ve hayvancılık sektörleri oldukça yaygın. Kurulan pazar yerlerinde birçok atık ortaya çıkıyor ama ne yazık ki, bu atıklar şimdiye kadar doğru şekilde kullanılamadı.

Gölbaşı’nı hem atıktan kurtaracağız hem de kendi enerjimizi üreteceğiz. Bunun için de Konya Yolu üzerinde Gölbaşı Bioenerji Santrali kuracağız.

Hayvan dışkıları, gıda sanayi atıkları, bozulmaya uğramış bitkisel ürünler, pazar yeri atıkları, yüksek enerji içeren bitkiler ve yağlar gibi her türlü biyolojik ürün ve atıklardan enerji üreteceğiz. Bu şekilde Gölbaşı’mız da kendi enerjisini üreten ilçeler arasında yerini almış olacaktır.”

Bu haber toplam 2632 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.