1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı 'na 2 yeni noterlik ihdas edildi
Gölbaşı 'na 2 yeni noterlik ihdas edildi

Gölbaşı 'na 2 yeni noterlik ihdas edildi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan’ın yoğun çabaları sonucu Gölbaşı 2 yeni notere daha kavuştu.

A+A-

Cumhur İttifakı’nın gücü Gölbaşı’nda hizmete döndü. Nüfus, iş yoğunluğu ve ticari hayatın artış gösterdiği yerlerde oluşan ihtiyaçlar doğrultusunda, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan’ın yoğun çabaları sonucu Gölbaşı 2 yeni notere daha kavuştu.

Gölbaşı’nın günden güne nüfusunun artması, dolayısıyla noter işlemlerinin de artmasıyla birlikte yıllardır halk 2.noterin açılması konusunda müjde beklerken, bir yerine 2 müjde birden geldi.

GÖLBAŞI MERKEZDE 2 NOTER HİZMET VERECEK

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, Gölbaşı’nda mevcut noterin yanı sıra 2 noterin daha hizmet vereceğini açıkladı. Ankara Konya Yolu üzerinde bulunan Gölbaşı 1. Noterliği’nin  yanı sıra Gaziosmanpaşa Mahallesi Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi’nde Gölbaşı 2.Noteri de hizmet verecek.

İNCEK BÖLGESİNE DE KURULACAK

İncek, Tulumtaş, Kızılcaşar ve Taşpınar bölgesinde ise İncek Şehit Savcı Selim Kiraz Bulvarı’nda Ankara 75. Noterliği vatandaşlara hizmet verecek.

CUMHUR İTTİFAKI HİZMET DEMEK

Gölbaşı’nda mevcut olan noterin yetersiz kalışı üzerine Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ciddi girişimlerde bulunmuşlardı. Akceylan ve Şimşek’in girişimleri sonucu Gölbaşı bir noterin daha hizmet vermesini beklerken, 2 yeni noter hizmet verecek. AK Partili Akceylan ve MHP’li Şimşek’in çabaları sonucu yeni noterlerin hizmet vermeye başlayacak olması Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberlik ruhunun yanı sıra gücünü de göstermiş oldu.

 

Bu haber toplam 7849 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum