1. HABERLER

  2. Gölbaşı protokolü bayramlaştı
Gölbaşı protokolü bayramlaştı

Gölbaşı protokolü bayramlaştı

Kaymakam Şevket CİNBİR, kaymakamlık makamında düzenlenen Bayramlaşma Programı ile ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kamu yöneticileri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının yöne

A+A-

Kaymakam Şevket CİNBİR, kaymakamlık makamında düzenlenen Bayramlaşma Programı ile ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kamu yöneticileri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, mahalle muhtarları ve gazeteciler ile bayramlaştı.

Bayramlaşma Programına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY, AK Parti İlçe Başkanı Osman KARAASLAN, CHP İlçe Başkanı Ümit ATAK, MHP İlçe Başkanı Mahmut AKSOY, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, okul müdürleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensuplarıyla birlikte bir kısım vatandaş katıldı.

Kaymakam Şevket CİNBİR, “Milletimiz Ramazan ayı boyunca onurlu ve şanlı geçmişinin derinliklerinden getirdiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneğini sergilemiştir. İlçemizde de Ramazan ayı boyunca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca yapılan yardım ve desteklerin yanı sıra Belediye Başkanlığı, sivil toplum örgütleri, vakıf ve dernekler, hayırsever vatandaşlar tarafından sağlanan imkânlarla yoksul vatandaşlarımızın sıkıntıları giderilmeye çalışılmış, toplumumuzda güzel ve örnek bir yardımlaşma ve dayanışma örneği sergilenmiştir. Bu çalışmalarda bulunan her kurum, kuruluş ve kişiye gösterdikleri sosyal sorumluluk anlayışından dolayı teşekkür ediyorum. Herkese; Ramazan ayının ve bayramın geliştirdiği bu kardeşlik, güven ve komşuluk anlayışının hakim olduğu daha çok güzelliklerin paylaşılacağı barış ve sevgi dolu başarılı bir gelecek diliyorum” dedi.

Kaymakamlık makamında yapılan bayramlaşma sonrası, Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Ak Parti İlçe Başkanı kurumları ziyaret ederek, kamu görevlilerin bayramını kutladı.

BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA

Öte yandan Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyesi personeli ile de makamında bayramlaştı.

Bu haber toplam 2096 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.