1. HABERLER

  2. Gölbaşı sele teslim olmadı
Gölbaşı sele teslim olmadı

Gölbaşı sele teslim olmadı

Yurt genelinde etkili olan yağışlardan Gölbaşı’ da nasibini aldı.

A+A-

Yurt genelinde etkili olan yağışlardan Gölbaşı’ da nasibini aldı. Gölbaşı genelinde yaşanan aşırı yağışlar bazı noktalarda sele dönüştü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de vatandaşların 24 saat yanlarında olarak selden fazla etkilenmemeleri için çalışıyorlar.

Oğulbey Mahallesinde Kurtarma

Gölbaşı ilçesi Oğulbey mahallesinde bir çiftlikte yaşanması muhtemel sel felaketini son anda Gölbaşı Belediyesi önledi. Oğulbey mahallesinde ki evlere su basmak üzereyken vatandaşın çağrısına istinaden Gölbaşı Belediyesi hemen müdahale ederek evlerin su basmasını engelledi. Belediyeye ait İş makinaları suyun geldiği güzergahı değiştirdi ve evlerin sular altında kalmasını engelledi. Vatandaşlar ise “ Gölbaşı Belediyesi sayesinde sel felaketini ucuz atlattık. Belediyemize teşekkür ederiz” dediler.

Başkan Duruay, Sel’in Açtığı Zararları İnceledi

Türkiye genelinde başlayan yağışların neden olduğu sel felaketleri de Gölbaşı'nda yine getiğimiz günlerde Gölbaşı'nda da yaşandı. Mahmatlı Mahallesi'nde etkili olan yağışın ardından sel felakaeti yaşandı. Selin açtığı zararları Gölbaşı
 Belediye Başkanı Fatih Duruay yerinde incelemelerde bulundu. 

Bu haber toplam 2261 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.