1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Şoförler Odası'ndan Sigorta İndirimi...
Gölbaşı Şoförler Odası'ndan Sigorta İndirimi...

Gölbaşı Şoförler Odası'ndan Sigorta İndirimi...

Gölbaşı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Sahara Sigorta Aracılık Hizmetleri arasında oda üyelerine indirim ve özel avantajlar sunan protokol imzalandı.

A+A-

Gölbaşı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Sahara Sigorta  Aracılık Hizmetleri arasında oda üyelerine indirim ve özel avantajlar sunan protokol imzalandı.

Gölbaşı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na bağlı üyeler ve birinci derece yakınları Trafik, Kasko Sigorta Poliçeleri başta olmak üzere çeşitli sigortacılık hizmetlerinden indirimli olarak ve özel hizmet koşulları ile yararlanacak. Gölbaşı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyelerinin ve birinci derece yakınlarının faydalanacağı üyelere indirim ve özel avantajlar sunan protokol 30.04.2019 tarihinde imzalandı. 

İmza protokolünü; Gölbaşı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Burhan Karagöz ve Sahara Sigorta  Aracılık Hizmetleri yetkilisi Hüseyin Erdoğan imzaladı.

Protokol kapsamında oda üyeleri ve birinci derece yakınları için Trafik Sigortası %5, Kasko %10 Trafik ve Kasko dışındaki diğer branş poliçelerinde (Konut %10, Sağlık %10,) oda üyelerine özel indirim sunacak.

Gölbaşı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Burhan Karagöz yapılan protokol sonrası şunları söyledi; Bu protokolden oda üyelerimizin yanı sıra birinci derecede yakınları da yararlanacak.  Yaptığımız protokol kapsamında üyelerimize yönelik bu sigorta indiriminin odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 3158 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.