1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı, “Sosyal Market” ve “Hilal Kart” ile tanışacak
Gölbaşı, “Sosyal Market”  ve “Hilal Kart” ile tanışacak

Gölbaşı, “Sosyal Market” ve “Hilal Kart” ile tanışacak

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, vatandaşın zorunlu ihtiyaçları için “Sosyal Market” kurulacağını, ihtiyaç sahibi vatandaşlara da “Hilal Kart” dağıtılacağını açıkladı.

A+A-

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, 31 Mart seçimlerini kazandıkları takdirde ilk ve önemli projelerinden birinin sosyal market uygulaması olacağını açıkladı. Başkan Adayı Şimşek, “Vatandaşlarımızın zorunlu ihtiyaçlarını karşılayacağı bir ‘Sosyal Market’ kuracağız. Ayrıca ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızı da ‘Hilal Kart’ ile tanıştıracağız” dedi.

Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:  

İHTİYAÇLAR SOSYAL MARKET’TEN…

“Gölbaşılı kıymetli hemşehrilerimiz yetkiyi bize verdikleri takdirde söz konusu projemizin ilk aşamasında ilçemizde, vatandaşlarımızın gıda, elbise ve ayakkabı gibi tüm ihtiyaçlarını bünyesinde barındıran Sosyal Market kuracağız.

Projenin ikinci aşamasında ise şehit, gazi yakını, dul, yetim ve öksüzler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Hilal Kart dağıtımı yapılacak. Bu vatandaşlarımız, ihtiyaçlarını verdiğimiz Hilal Kart'ı kullanarak Sosyal Market'ten temin edebileceklerdir.”

HAYIR SAHİPLERİNE ÇAĞRI

Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Şimşek, sosyal market uygulamasında hayırseverlere de görev düştüğüne dikkat çekerek “Ayrıca, hayır yapmak isteyen vatandaşlarımız, Sosyal Markette satılan ürünleri alıp buraya bağışlayabilecekleri gibi, nakit yardımında da bulunabileceklerdir. Bu sayede sağ elin verdiğini sol el görmeyecektir” dedi.

Başkan Adayı Şimşek, ilçe sakinlerinin de istedikleri takdirde Sosyal Market'ten alışveriş yapabileceklerini bildirdi.

 

 

Bu haber toplam 4090 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.