1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Ülkü Ocakları iftar verdi
Gölbaşı Ülkü Ocakları iftar verdi

Gölbaşı Ülkü Ocakları iftar verdi

Gölbaşı Ülkü Ocakları geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Ülkü Ocakları Bayan Birim Teşkilat Başkanı Gamze Kömürcü için İftar Yemeği verdi.

A+A-

Gölbaşı Ülkü Ocakları Gölbaşı belediyesi tarafında Atatürk sahil parkında kurulan stantlarında geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Ülkü Ocakları Bayan Birim Teşkilat Başkanı Gamze Kömürcü için İftar Yemeği verdi.

 Ramazan dolayısıyla Atatürk sahil parkında kurulan stantların yanında gerçekleşen iftar yemeği MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri, Gölbaşlılar ve ülkücü camia yoğun katılımı ile gerçekleşti. 

Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Burak Fındıkçı iftar davetine katılanlara teşekkür ederek ; “2016 yılında geçirdiği kaza sonucu aramızda ayrılan Bayan Birim Teşkilat Başkanı Gamze Kömürcü kardeşimizi hiçbir zaman unutmayacağız. O gün olduğu gibi bugünde yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca gamze kardeşimize de Allahtan rahmet diliyorum. Gölbaşı Ülkü Ocakları onu hiçbir zaman unutmayacak” dedi. 

Bu haber toplam 3648 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum