1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşılı çifte sürpriz doğum günü!
Gölbaşılı çifte sürpriz doğum günü!

Gölbaşılı çifte sürpriz doğum günü!

Belediyeye ait tüm birimlerde hizmetler, kesintisiz olarak devam ediyorken, Gölbaşı Belediyesi Başkanı Ramazan Şimşek, karantina kapsamında birimlere gelen tüm istekleri yakından takip ediyor.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan vatandaşın isteği üzerine, eşine pastayla doğum günü sürprizi yaptı.

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının geçici olarak yasaklanması nedeniyle, Gölbaşı Taşpınar Mahallesinde yaşayan Ahmet Sedat Adalıer, Gölbaşı Belediyesi’ne ulaşarak eşi için pasta talebinde bulundu.

Bunun üzerine Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, Adalıer ailensin yaşadığı Taşpınar Mahallesi’ne gitti.

Başkan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, Turesin Adalıer’e pastalı doğum günü sürprizi yaptı. Başkan Ramazan Şimşek ve eşini karşısında pasta ile gören Turesin Adalıer adlı vatandaş büyük bir şaşkınlık yaşadı. Başkan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek Turesin Adalıer’in doğum günü kutlarken, sürpriz doğum günü pastası için Turesin Adalıer de başkan ve eşine teşekkür etti.

Bu haber toplam 5099 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.