1. HABERLER

  2. Gölbaşılı çorumlular kahvaltı da buluştu…
Gölbaşılı çorumlular kahvaltı da buluştu…

Gölbaşılı çorumlular kahvaltı da buluştu…

Gölbaşılı çorumlular kahvaltı da buluştu…

A+A-

   Gölbaşı Çorumlular Birliği Derneği hemşehrilerini kahvaltıda buluşturarak,  milletvekili aday adaylarını tanıttı.

         Öz Mevlana Lokantası’nda gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Gölbaşı Çorumlular Birliği Dernek Başkanı Osman Ulunç ve Yönetim Kurulu üyeleri,  AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan,  MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, CHP İlçe Başkanı  Ümit Atak,  CHP Belediye Meclis Üyesi Bülent Elikesik,  AK Parti 1.Bölge Milletvekili Aday  Adayı Hayri Çağır,  CHP 1.Bölge Aday Adayı Kenan Nohut, MHP 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı İbrahim Topbaş ile birlikte Çorumlular katıldı.

     Katılımcılara hoş geldiniz konuşması yapan Dernek Başkanı Osman Ulunç, katılımcılara da teşekkür ettikten sonra milletvekili aday adayları birer konuşma yaptı.  AKP  Milletvekili Adayı Hayri Çağır,  Çorumluların siyasette yer alması gerektiğini belirterek,  kız çocuklarının da  eğitiminin  önemine değinerek, “ çocuklarımızı da  mutlaka okutalım ve sosyal, siyasal yaşamda yerini almasını sağlayalım.  Hemşehrilerimizle birlik ve dayanışma içerisinde olup,  sorunlarımıza bu alanda da çözüm üretmek istiyoruz.”dedi.

      CHP Milletvekili Aday Adayı Kenan Nohut ise,  hemşehrilerin birlikteliğinin önemine değinerek, “Hemşehrilerimizin  değişik partilerden aday adayı olduğunu görüyoruz. Önemli olan partilerin hangi sıralamalarda hemşehrilerimiz aday göstereceğidir. Sizlerinde  bunu takip etmeniz  önemlidir. Çorumlular olarak yaşadığımız bölgeye hizmet etmek istiyoruz.”diyerek parlementer sistemin önemine değindi.

      MHP Milletvekili Aday Adayı İbrahim Topbaş ise,  “Çorumlular olarak yaşadığımız bölgeye hizmet vermek istiyoruz”diyerek,  Ankara’daki en çok nüfusun Çorumlulardan oluştuğuna dikkat çekti.

        Toplantı da, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ile CHP İlçe Başkanı  Ümit Atak’ta birer konuşma yaparak,  birlik, beraberliğin önemine ve kardeşlik duyguları içerisinde yaşanmasının önemine   değindiler.

          Daha sonra aday adayları birbirine başarılar diledi.  Çorumlu  katılımcılar, “hemşehrilerimize  adaylık sıralamalarında  seçilebilecek yeri veren partileri her zaman önemseriz.”diyerek  parti yöneticilerine mesaj verdiler.

Bu haber toplam 1277 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.