1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşılı Şenol Esmer'i sevdi
Gölbaşılı Şenol Esmer'i sevdi

Gölbaşılı Şenol Esmer'i sevdi

Şahin Aslan'ın Yenimahalle'de görevlendirmesi nedeniyle Gölbaşı'na gelen Kaymakam Şenol Esmer mütevazi kişiliği ve güler yüzü ile kısa sürede Gölbaşılıya kendini sevdirmeyi başardı.

A+A-

Şahin Aslan'ın Yenimahalle'de görevlendirmesi nedeniyle Gölbaşı'na gelen Kaymakam Şenol Esmer  mütevazi kişiliği ve güler yüzü ile kısa sürede Gölbaşılıya kendini sevdirmeyi başardı.

Makamında hayırlı olsun ziyaretlerine gelen Gölbaşılı vatandaşlarla sohbet eden ve sorunları tek tek dinleyen Kaymakam Şenol Esmer göreve başlar başlamaz bürokraside attığı adımlarla da dikkat çekti.

BİRİMLERİ TEK TEK GEZDİ

Göreve başlayalı çok kısa bir süre olmasına rağmen Kaymakamlığa bağlı tüm birimleri tek tek ziyaret eden Şenol Esmer'in sorunları yerinde gördüğü ve birim müdürlerinden bilgi aldığı öğrenildi.

DENETİM NOKTASINA "DENETİM"

Şenol ESMER Konya yolu İstikametinde yol kontrol ve arama noktalarında denetim yaparak güvenlik güçlerimizden uygulama hakkında bilgi alıp görevlerinde kolaylıklar diledi.

İŞTE GÖLBAŞI'NIN ÖZLEDİĞİ KAYMAKAM

Gördüğü eksiklikleri anında verdiği talimatlarla gidermeye çalışan Kaymakam Şenol Esmer'in bu tavrı vatandaşların da takdirini toplamaya başladı. Şenol Esmer'i tanıyan Gölbaşılılar "İşte Gölbaşı'nın özlediği kaymakam bu" tanımlamasını yaptı.

 

Bu haber toplam 3552 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.